Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Ποιό είναι το σωστό και το δίκαιο;

 


Ποιό είναι το σωστό και το δίκαιο;

Αυτό που είναι τω όντι σωστό αλλά και το δίκαιο, συνάμα θα πρέπει να ακολουθείται και να εφαρμόζεται ως έχοντι αυτοδικαίως εξουσία και ισχύ.
Το σωστό αλλά και το δίκαιο, συνάμα είναι η ολιστική-περιεκτική και η εκ βάθους γνώση, εποπτεία και επίβλεψη όλου του εύρους της εκπαίδευσης -και ιδιαζόντως της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης- των παιδιών, εκ και υπό των γονέων τους, σύμφωνα με την εκάστοτε πολιτική, φιλοσοφική, ηθολογική και θρησκευτική τους συνείδηση.
Αυτό θα πρέπει εξάπαντος να επιβληθεί και να εφαρμοσθεί ως ακριβοδίκαια δικαιοσύνη, με κάθε ηθικό ή ανήθικο τρόπο, καθότι οι Ετεροφυλοφιλομιμητές, οι γνωστοί μισάνθρωποι του ανθρώπινου είδους που λατρεύουν τα τρανς λιπαρά, απαξιώνουν, ποδοπατούν, εκμαυλίζουν ή εκφαυλίζουν και υποτιμούν την κυρίαρχη πολιτική βούληση του λαού μας, ένας λαός από άνδρες και γυναίκες με υγιή και φυσιολογική σεξουαλικότητα, που αυτή η υγεία είναι δημιουργική και γόνιμη.
Αν προσέξατε, δεν τους ενδιαφέρει η κοινωνική δικαιοσύνη, δεν τους ενδιαφέρει το σωστό και το δίκαιο, τους ενδιαφέρει μόνον -μέσω της ψευδούς προφάσεως της στέρησης των δικαιωμάτων τους, αλλά κυρίως, λόγω νοσηρών ψυχικών αισθημάτων κατωτερότητας και ζηλοφθονίας- η επιβολή της οντολογικής αποδόμησης της φυσιολογικής (με την έννοια της φυσιολογίας και βιολογίας των σωματικών οργάνων) σεξουαλικότητας των ανήλικων ή ενήλικων παιδιών μας.
Συνεπώς, το σωστό και το δίκαιο, αν είναι σωστό και δίκαιο, προφανώς και πρέπει να ακολουθείται από τα ισχυρότερα βιολογικά φύλα, του ανδρός και της γυναικός, και οι υπόλοιπες 69+ φυλές ή φύλα ακολουθούν την εν λόγω φυσική βιολογική κυριαρχία και ιεραρχία.
Όλα τα υπόλοιπα, πολιτικο-κοινωνικά ομιλούντες, είναι γελοίοι πιθηκισμοί, ασυναρτησίες ολκής και φαντασιώδεις καρικατούρες, και οφείλουν να ακολουθούν την βιολογική, οντολογική και πνευματική κυριαρχία του ανδρόγυνου, του ανδρός και της γυναικός.
Αυτές οι προηγούμενες σκέψεις δεν είναι δικές μου. Ανήκουν στον Pascal, τον οποίον σχολιάζει ο Jacques Derrida, ο υποφαινόμενος απλά τους παραφράζει. [1]
Αυτό το σημειώνουμε σκόπιμα για λόγους πολιτικής προστασίας και νομικής ασφάλειας των φιλοσοφικών στοχασμών μας, καθότι δεν θα ήτο σωστό και δίκαιο να κατηγορηθεί ο υπογράφων για ρητορική μίσους.
Ο Pascal και ο Derrida, καταγράφουν τα προηγούμενα, άρα συνεπώς το κατηγορητήριο και το ένταλμα σύλληψης και κατάσχεσης των βιβλίων τους θα πρέπει να βγει στο όνομά τους.
Εγώ ειμί ο Τζόκερ!

Του Παναγιώτη Νούνη
Ελεύθερος Στοχαστής

Υποσημειώσεις:
[1] ΙΣΧΥΣ ΝΟΜΟΥ, JACQUES DERRIDA, Μετάφραση: Βαγγέλης Μπιτσώρης, εκδόσεις: Πατάκη, σελ. 30-33.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου