Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Θεολόγοι της Εκκλησίας της Κύπρου προωθούν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα ή ενήλικα παιδιά;

 


Θεολόγοι της Εκκλησίας της Κύπρου προωθούν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα ή ενήλικα παιδιά;

Ωραία πράγματα!
Ας ελπίσουμε ότι ο συνάδελφος τηλεθεολόγος κ. Ανδρέας Πιτσιλλίδης (πρώην Ευρωβουλευτής) δεν θα αρχίσει πάλι να εκφράζει αθεολόγητες ασυναρτησίες και κακοδοξίες ολκής, όπως τότε δημόσια και τηλεοπτικά ως Θεολόγος της Εκκλησίας της Κύπρου, υπερ των εκτρώσεων και υπερ της ομοφυλοφιλίας και να σεβαστεί απόλυτα την ιερά Σύνοδο και την Θεολογία της Εκκλησίας μας.
Ευελπιστούμε ότι ο συνάδελφος θεολόγος κ. Ανδρέας Πιτσιλλίδης, πραγματικά έχει μετανοήσει και δεν θα αρχίσει την δημόσια παρδαλή κατήχηση και προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα ή ενήλικα παιδιά.
Τώρα το αίτημα των Χριστιανών προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κύπρου ποιο πρέπει να είναι;
Οι επόμενοι θεολόγοι που θα πρέπει ιδιαζόντως να αφορισθούν είναι ο γνωστός σε όλους μας ηθοποιός, ουπς τηλεθεολόγος ήθελα να πω, ο κ. Θεόδωρος Κυριακού μαζί και ο Αντιπρόεδρος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Κύπρο, ο θεολόγος και Δάσκαλος στο Β Δημοτικό Σχολείο της Ξυλοφάγου κ. Αντώνης Παπαγεωργίου, όπου αμφότεροι δημόσια ως θεολόγοι σε διαδικτυακή εκπομπή κατηγορούν την Εκκλησία και την Θεολογία της και διδάσκουν με φανατισμό υπερ της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα και ενήλικα παιδιά.
Είναι εξωφρενικό πως υπάρχουν εκπαιδευτικοί θεολόγοι και δάσκαλοι που προωθούν και προάγουν είτε με δημόσιες δηλώσεις τους, είτε με εκπομπές, είτε ως Δάσκαλοι στα δημόσια Σχολεία -με στόχο τα ανήλικα ή ενήλικα παιδιά μας- τις αρρωστημένες και ιδεολογικές τάσεις τους και τον εμπειρικό τρόπο ζωής τους.
Η Πατερική θεολογία της ορθόδοξης Εκκλησίας απορρίπτει de facto ως κανονικό τρόπο ζωής την ομοφυλοφιλία, την απορρίπτει ως μη φυσιολογική σεξουαλική πρακτική και ως μη δημιουργικό τρόπο ζωής, μίας μη κατά Θεόν ζωής που χρήζει ψυχικής και πνευματικής θεραπείας.
Ο Αντιπρόεδρος των ΛΟΑΤΚΙ κ. Αντώνης Παπαγεωργίου, ως Δάσκαλος και Θεολόγος που μπαινοβγαίνει στο Υπουργείο Παιδείας και στο Προεδρικό Μέγαρο, όταν μπαινοβγαίνει στα Δημόσια Σχολεία μας τι ακριβώς διδάσκει στα ανήλικα παιδιά μας;
Διδάσκει στα ανήλικα παιδιά μας ότι η ομοφυλοφιλία είναι μία υγιής και φυσιολογική σεξουαλική πρακτική; Οι γονείς στην Ξυλοφάγου γνωρίζετε τι ακριβώς διδάσκει στα παιδιά σας;
Ο τηλεθεολόγος κ. Θεόδωρος Κυριακού, όταν μπαινοβγαίνει στα Δημόσια Σχολεία μας τι ακριβώς διδάσκει στα ανήλικα παιδιά μας;
Τα ερωτήματα μου δεν είναι τυχαία ούτε αυθαίρετα.
Οι εν λόγω θεολόγοι και εκπαιδευτικοί έκαναν μόλις πρόσφατα μια δημόσια διαδικτυακή εκπομπή, όπου υπερασπίζονται με θράσος αφού προωθούν και προάγουν ξεκάθαρα την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα και ενήλικα παιδιά, ομιλούντες κόντρα και αντίθετα από την επίσημη θεολογική διδασκαλία της Εκκλησίας.
Ομιλούντες κόντρα και αντίθετα στα σύγχρονα και νεώτερα επιστημονικά δεδομένα που δείχνουν, ότι η ομοφυλοφιλία είναι μία μη υγιής και μη φυσιολογική σεξουαλική πρακτική, καθότι κατά τας πηγάς σημαντικών ψυχιάτρων είναι αμιγώς σεξουαλική απόκλιση και διαστροφή.
Μήπως, ήγγικεν η ώρα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου να εξετάσει σοβαρά και επισταμένα τα δημόσια λεχθέντα και πραχθέντα των εν λόγω τηλε-θεολόγων που προάγουν και προωθούν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα και ενήλικα παιδιά μας;

Του Παναγιώτη Νούνη
Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής
Ελεύθερος Στοχαστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου