Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Δημοτικό Σχολείο της Λεμεσού καλλιεργεί την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας στα ανήλικα παιδιά σας;

 

ΠΗΓΗ

Δημοτικό Σχολείο της Λεμεσού καλλιεργεί την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας στα ανήλικα παιδιά σας;

[Η εν λόγω δασκάλα, φαίνεται μετά από πληροφορίες, ότι έβαλε κατά λάθος την παιδική ταινία με ομοφυλοφιλικές σκηνές σε ανήλικα παιδιά, μάλιστα υποστηρίζει τον αγώνα έναντι της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας. Αυτή η υπόθεση ας γίνει παράδειγμα τουλάχιστον προς άλλους συναδέλφους εκπαιδευτικούς ή δασκάλους που θα τολμήσουν με θράσος να συμπράξουν με το Υπουργείο Παιδείας στην ομοφυλοφιλική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. ]
Έχει πέσει στην αντίληψη μας ότι το Κ (20ο) ΔΗΜΟΤΙΚΟ Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα έχει ως εξώφυλλο της σελίδας του την επόμενη εικόνα, με παιδάκια του Δημοτικού που ζωγραφίζουν το ουράνιο τόξο.
Ως εδώ , βάζω καλό λογισμό, θεωρώ ότι πρόκειται για καλοπροαίρετο έργο τέχνης ενός όμορφου στοιχείου της φύσης.
Δεν πάει καθόλου ο νους μου, ούτε έχω υπερβολική ψύχωση με το ζήτημα, καθώς μου λένε μερικοί αδαείς, ούτε μπορώ να θεωρήσω ή να πιστεύσω ότι πρόκειται για αμιγώς συγκαλυμμένη προπαγάνδα και προώθηση της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά από τους δασκάλους τους.
Δάσκαλοι/ες άραγε, διδάσκουν εμμέσως πλην σαφώς την μη φυσιολογική σεξουαλική πρακτική της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά; Για ποιον λόγο να κάνουν τέτοιο πράγμα; Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.
Ευελπιστώ δε ότι είναι ένα καθόλα τυχαίο καλλιτεχνικό γεγονός και ότι καμμία υπόνοια ότι το εν λόγω Δημοτικό Σχολείο τολμά να διδάσκει στα ανήλικα παιδιά σου την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας.
Με την εξής ειδοποιό διαφορά: ανάμεσα στις πληροφορίες που έλαβα, το ίδιο Σχολείο συγκεκριμένο πρόσωπο μέσω οπτικοακουστικών μέσων ενημέρωσης έδειξε συγκεκριμένη παιδική ταινία που προάγει και προωθεί την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά, αφού ορισμένα στιγμιότυπα δείχνουν άντρες σε τρυφερές στιγμές να φιλιούνται στο στόμα, ως ένδειξη φυσιολογικής σεξουαλικής πρακτικής.
Άρα συνεπώς υφίσταται ή δεν υφίσταται "ολιστική" και "περιεκτική" Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας εν Κύπρω επί τη βάσει της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας και δη της ανδρικής ομοφυλοφιλίας που καθοδηγεί και καθορίζει την δυσφορία φύλο και την φυλομετάβαση σε Τρανσέξουαλ άτομα;
Ώστε έχω πάθει ψύχωση με το ζήτημα;
Όταν ως Εκπαιδευτικός και Αναπληρωτής καθηγητής στην Μέση Εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρατηρώ έκπληκτος, εξάπαντος τεκμηριωμένα την εκπούστευση και εκπόρνευση και εκτρανσεξουαλπολτοποίηση των παιδιών σας και μαθητών/τριών μου, δεν μπορώ να σιωπήσω!...
Θα μιλήσω, θα ενεργήσω, θα πολεμήσω με όλα τα μέσα και το γνωστικό οπλοστάσιο που διαθέτω, και ό,τι θέλουν ας μου κάνουν.
Φαυλεπίφαυλοι δάσκαλοι και δασκάλες, καθηγητές/τριες εκπαιδεύουν στην εκπούστευση και εκπόρνευση και εκτρανσεξουαλπολτοποίηση των καρδιών και διανοιών (και αύριο και των σωμάτων τους) των παιδιών σας και παιδιών μας και με κατηγορείτε καθημερινά ως ακροδεξιό ή εκμαυλισμένο ή ψυχωτικό;
Ρε είστε σοβαροί;!
Σταθείτε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ να μου το πείτε με την μάσκα σας εφαρμοσμένη καλά ως τα μάτια και στα 2 μέτρα απόσταση από εμένα , για να μην μολυνθώ από το τοξικό δηλητήριο της γλώσσας και των δοντιών σας.
Συνεπώς, επαναλαμβάνω, η ζωγραφιά και εικόνα του ουράνιου τόξου στο εν λόγω Δημοτικό Σχολείο της Λεμεσού μόνο τυχαίο μάλλον γεγονός είναι και καμμία σχέση με την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.
Αν, κάποιοι γονείς νομίζουν ότι η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά είναι τω όντι μια φυσιολογική και φυσική πρακτική σεξουαλικότητας, τότε, ας δοκιμάσουν να την διδάξουν και εμπνεύσουν εξ απαλών ονύχων στα παιδιά τους. Στα δικά τους παιδιά!!!
Άρα συνεπώς, γονείς και παππούδες κοιμηθείτε ήσυχοι. Μέχρι να ξυπνήσετε μια ημέρα για να υποστείτε τις συνέπειες της "προοδευτικής" τάχα φιλοσοφίας σας.
Εννοείται ότι με την εκπούστευση και εκπόρνευση και εκτρανσεξουαλπολτοποίηση των παιδιών σας φυσιολογικούς απογόνους δεν πρόκειται να δείτε μέχρι την Δευτέρα Παρουσία.
Απογόνους με μεταμόσχευση μήτρας σε άνδρες εξ εκτρανσεξουαλπολτοποίησης ή μέσω παρένθετης μητρότητας με πολλαπλά όμοια ή και διάφορα βιολογικά ή και γενετικά ωάρια και σπέρματος, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα πράγματα, τόσο βιοηθικά όσο και βιολογικά ή γενετικά γίνονται πιό περίπλοκα και σύνθετα, για να ικανοποιηθούν οι ανικανοποίητοι και απαιτητικοί πελάτες με πάσης φύσεως επιθυμίες και απαιτήσεις.

Του Παναγιώτη Νούνη
Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής στην Μέση Εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας

Υγ.: Πριν ένα μήνα σχεδόν έχω συλληφθεί με ένταλμα σύλληψης και ένταλμα ερεύνης οικείας και με ένταλμα κατάσχεσης ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των ηλεκτρονικών μας συσκευών (κινητών, τάμπλετ, χοντρό δίσκο και λάπτοπ) από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά από επίσημες καταγγελίες και δημόσιες δηλώσεις των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων της Κύπρου και της Αγγλίας καθότι γράψαμε εναντίον τους.
Έχει 1 μήνα που η Αστυνομία, οι Ανακριτές, η Γενική Εισαγγελία της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι Δικαστές, ακόμη ψάχνουν, ψάχνουν, ψάχνουν, ψάχνουν... ψάχνουν εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία για να τεκμηριώσουν το έωλο κατηγορητήριο της "ρητορικής μίσους και υποκίνηση βίας" έναντι των λολλαρδί ατόμων.

Υποσημείωση μετά από πληροφορίες και μετά απο 6 ώρες δημοσίευσης της παρούσας ανάρτησης: Δηλαδή, η καλή δασκάλα, έβαλε αυθαίρετα ή τυχαία ή άθελα και εν αγνοία της μία παιδική ταινία που εμπεριέχει τρυφερές στιγμές μεταξύ ομοφυλοφίλων που φιλιούνται χωρίς να μπει στον κόπο εκ των προτέρων να κάτσει σπίτι της για να την δει και να την μελετήσει;
Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα, μακάρι να ήτο ένα απλό ατύχημα, αλλά και πάλι η πράξη της είναι άκρως αντικανονική, απαράδεκτη, αντιδεοντολογική και αντιπαιδαγωγική.
Καθότι δεν υφίσταται αγνή-άγνοια στο υλικό που προβάλλει δημόσια σε δημόσιο Σχολείο στα ανήλικα παιδιά και εγγόνια του κόσμου.
Κανονικά θα πρέπει να οδηγηθεί σε πειθαρχικό Συμβούλιο και δεν ξέρω αν υφίσταται και ποινική ευθύνη.
Ευελπιστώ πραγματικά να μην έγινε σκόπιμα και προμελετημένα, καθότι όλοι μας πλέον είμεθα αρκετά ευερέθιστοι και αφυπνισμένοι με το ύπουλο παιγνίδι των θεσμών να προωθήσουν την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα στις καρδιές των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου