Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Το ουράνιο τόξο είναι ωραίο και φυσικό φαινόμενο ως δώρο Θεού στον άνθρωπο

 


Το ουράνιο τόξο είναι ωραίο και φυσικό φαινόμενο ως δώρο Θεού στον άνθρωπο

Αγαπητοί μου συνοδοιπόροι/ισσες φίλοι/ες φιλότιμο αναγνωστικό κοινό μας, προτείνω ως ισχυρό αντίδοτο και φάρμακο κατά της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας και παιδοφιλίας σε ανήλικα παιδιά, να χρησιμοποιηθεί αυτό καθ αυτό το ουράνιο τόξο ως κανονικό σημαίνον έμβλημα και θετικό σύμβολο αντι-προπαγάνδας για να επανανοηματοδοτηθεί φιλοσοφικά μέσα στο πρωτογενές αρχαίο του θεολογικό και βιβλικό ιστορικό πλαίσιο, το οποίο σήμαινε ότι ήτο δώρο, ευλογία και υπόσχεση του Θεού στον άνθρωπο για θεϊκή παρέμβαση και προστασία του ανθρώπινου είδους.
Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα θα πρέπει να οδηγηθεί στα δικαστήρια για αντιποίηση αρχής, αλλοίωσης, διαστρέβλωσης και παραχάραξης θεολογικού συμβολισμού και απαξίωση ή ασέβεια θρησκευτικών συμβόλων που τεκμηριώνονται στις Γραφές.
Το ουράνιο τόξο είναι ωραίο και φυσικό φαινόμενο ως δώρο Θεού στον άνθρωπο.
Μη δαιμονοποιείται παρακαλώ το ουράνιο τόξο, καθότι ήτο βιβλική θεολογική ευλογία του Θεού στον άνθρωπο ως φυσικό στοιχείο, που εμπνέει την προστασία του ανθρώπινου είδους.
Ως εκ τούτου μια ενδιαφέρουσα τακτική νομίζω είναι να χρησιμοποιηθεί το ουράνιο τόξο με θετικό πρόσημο, όπως ακριβώς θεμελιώνεται στην Παλαιά Διαθήκη, το οποίον σήμαινε την ιερά διαθήκη και την υπόσχεση του Θεού μετά τον Κατακλυσμό στον άνθρωπο για θεϊκή παρέμβαση και απόλυτη προστασία του ανθρώπινου είδους από ολιστική καταστροφή.
Το πρόβλημα της κοινωνίας, δεν είναι το ουράνιο τόξο ούτε οι συμπαθείς ομοφυλόφιλοι, αλλά η προπαγάνδα και θεσμοθέτηση της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας.
Το ουράνιο τόξο είναι ωραίο και φυσικό φαινόμενο ως δώρο Θεού στον άνθρωπο
Ζητούμε δηλαδή την ποινικοποίηση της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά, ώστε να μη υφίσταται παραθυράκι για συγκαλυμμένη προώθηση και προπαγάνδα της παιδοφιλίας δίκην "Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης". Το ουράνιο τόξο είναι ωραίο και φυσικό φαινόμενο ως δώρο Θεού στον άνθρωπο
Συνεπώς, κινήματα, γονείς, επαγγελματίες και οργανώσεις δημιουργείστε άφοβα ωραία θέματα με το ουράνιο τόξο, δώστε καινούργιο λογικό νόημα λοιπόν που να δείχνουν την φυσιολογική οικογένεια και την φυσιολογική σεξουαλικότητα η οποία προασπίζει, προάγει και προστατεύει την οντολογία του έρωτα και της αγάπης.
Το ουράνιο τόξο, είναι ωραίο και φυσικό φαινόμενο, ως δώρο Θεού στον άνθρωπο, ανεξαρτήτως αν οι διεστραμμένοι νόες το χρησιμοποιούν δόλια για τα διεστραμμένα τους σεξουαλικά συμφέροντα.
Το ουράνιο τόξο ανήκει στους πιστούς φίλους του Θεού! Όχι στους ορκισμένους εχθρούς του Θεού και της ανθρωπότητας!
Του Παναγιώτη Νούνη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου