Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Τα Σχολεία κατήντησαν Φυλακισμένα Μνήματα Ζωντανών

 


Τα Σχολεία κατήντησαν Φυλακισμένα Μνήματα Ζωντανών

Ιδού πώς με ποιόν ακριβώς τρόπο το Υπουργείο Παιδείας και το Κράτος αποδεικνύει έμπρακτα, την ΑΝΟΗΤΗ κυβερνητική πολιτική της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιώματων των Παιδιών μας ότι «τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς τους»... αλλά εξάπαντος ανήκουν στο Κράτος!...

Γι αυτό το Κράτος, Ψυχολόγοι, Παιδίατροι και ΜΚΟ ομοφυλοφίλων, θέλουν να σπείρουν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας και τρανσέξουαλ ατζέντας, ώστε να σας ευνουχίσουν κυρίως τα αγοράκια σας και να τα καθοδηγήσουν σε ακραία φυλομετάβαση, δηλαδή, οραματίζονται και στήνουν τα θεμέλια μίας βαριάς οικονομικής βιομηχανία χειρουργικής μεταστροφής φύλου, που θα αφήνει στο Κράτος μερικά εκατομμύρια και δισεκατομμύρια τζίρο τον χρόνο.
Έχω οργώσει μέσα στην πανδημία σωρηδόν Σχολεία της Κύπρου σε αρκετές πόλεις και επαρχίες. Τα Σχολεία μας, το Υπουργείο Παιδείας, για να προστατεύσουν τα δημόσια κτίρια από βανδαλισμούς άτακτων μαθητών και την είσοδο σε αυτά από εξωσχολικούς, πλέον έχουν οδηγηθεί σε επόμενα αυταρχικά επίπεδα και καθεστώτα, ΟΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Ποιός είναι άραγε ο λόγος;
Ο λόγος είναι η ασφάλεια και η υγεία των κρατικών υπαλλήλων και εκπαιδευτικών ή των άλλων μαθητών; Καλά ΡΕ θα μας τρελάνετε;
Τα Σχολεία μας, με μία μερίδα εκπαιδευτικών και αμιγώς αυταρχικών διευθυντών/τριών με νοοτροπία αμιγώς κυβερνητικού υπαλλήλου, πλέον έχουν καταντήσει άκρως εχθρικά και άκρως αυταρχικά και απειλητικά προς τους μαθητές/τριες, ιδιαζόντως και προς εκπαιδευτικούς που έχουν διαφορετική άποψη, από τις εντεταλμένες πολιτικές του Υπουργείου, αλλά και ιδιαίτερη εχθροπάθεια και ασέβεια προς τους γονείς των μαθητών/τριών μας.
Μα είναι δυνατόν, να απαγορεύεται η είσοδος των γονέων στο Σχολείο των παιδιών τους; Με ποιό δικαιολογητικό; Την ασφάλεια;
Τελικά, η υποψία και εικασία πολλών, ότι τα Σχολεία έχουν μεταμορφωθεί σκόπιμα και μεθοδικά σε Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως και Φυλακισμένα Μνήματα ζωντανών ανθρώπων, που δεν σέβονται την βούληση των παιδιών και εκπαιδευτικών, και οι εκπαιδευτικοί θεωρούνται ως δεσμοφύλακες-επιτηρητές, φαντάζεστε ότι το Κράτος δεν έχει καμμία φαντασία, μοναχά αποκλίνουσες και διαστροφικές σεξουαλικές φαντασιώσεις και σεξουαλικές αποκλίσεις, για τα εκατομμύρια τζίρου που θα λαμβάνει στα ταμεία του μέσω των μεταστροφών φύλου των μικρών παιδιών μας για να μεταμορφωθούν οι παραδοσιακές κοινωνίες σε Κοινωνίες Τρανσέξουαλ.
Η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών, τίθεται σε κίνδυνο με την είσοδο των γονέων στα Σχολεία τους; Προφανώς, τα Σχολεία πλέον θα βλάπτουν από Σεπτέμβριο πολύ σοβαρά την ψυχική και σεξουαλική και διανοητική αλλά και πνευματική υγεία των παιδιών σας, αφού έχουν βάλει για τα καλά στο στόχαστρο τους την φυσιολογική σεξουαλικότητα του παιδιού σου.
Του Παν. Νούνη
Ελεύθερος Στοχαστής






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου