Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ




ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟΛΟΓΟ
(Προσκομίζω νέα φωτογραφημένα ντοκουμέντα)

Του Παναγιώτη Νούνη

Τί το ήθελα ο ταλαίπωρος να γράψω, δημόσια, μιά γραμμή σχόλιο υπέρ του αγίου Μόρφου και οι βαλτοί τα τσιράκια του μητροπολίτη μας Λεμεσού έπιασαν εργολαβεία.

Αυτό θεωρήθηκε από την ιερά Μητρόπολη της Λεμεσού μας, ώς θανάσιμο μου αμάρτημα!...

Ένα ακόμη ενδεικτικό στοιχείο, ότι ο Λεμεσού υποσκάπτει παρασκηνιακά τον Μόρφου την ίδια στιγμή που του τηλεφωνεί για να του συμπαρασταθεί.

Υποκρίνονται, οι αυλικοί και τα τσιράκια του Λεμεσού, εντός του διαδικτύου, ότι δεν με ξέρουν, και προσπαθούν να με συκοφαντήσουν επί καθημερινής βάσεως ως δήθεν αιρετικό θεολόγο και τάχα μου σχισματικό Παλαιοημερολογίτη.

Ιδιαίτερα προσπαθούν να με εξοντώσουν ηθικά όπως πράττουν μεθοδικά χρόνια ολόκληρα και με τον Θεολόγο κ. Παναγιώτη Τελεβάντο.

Αυτές είναι οι συνηθισμένες τακτικές του Μητροπολίτη μου για τους εχθρούς του. Βάζει τους αυλικούς και οπαδούς του να κάνουν τις βρωμοδουλειές του. Ζώ 40 χρόνια εντός και πέριξ της ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, τους έζησα και τους ζώ και γνωρίζω σαν το κάλπικο ππαρά, και απο πρώτο χέρι, τις σατανικές μεθοδείες τους.

Παρακαλώ πολύ μελετήστε τα επόμενα σχόλια για να αντιληφθείτε την μανία των φανατικών οπαδών του Λεμεσού.

Και όλα αυτά, γιατί ως θεολόγος της ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, τόλμησα ο «άθεος» και ο «ανήθικος» θεολόγος να κρίνω και να επικρίνω τα λάθη και τις παραλείψεις του «ακτιστοφωτιστή» Γέροντά μας, δηλ. επικρίνω τις αντικανονικές και κακόδοξες ενέργειες του μητροπολίτη μας.

Εμ τί, τί νόμιζε ο Λεμεσού και τα υποκεινούμενά του; Ότι είναι ο «Άγιος Ανέγγικτος»; Ο «μετά Θεόν θεός» και ο επί γής θεός; Η ιερή αγελάδα των Νεορθοδόξων;

Θα επαναλάβω, ότι διακηρύττω συστηματικά κατά του αγίου Λεμεσού και των αφελών φανατικών οπαδών του, ότι: άπαντες οι Χριστιανοί, Κληρικοί και Λαϊκοί, είμεθα υπό του ιερού Ευαγγελίου και υποκείμενοι (και όχι υπερυπτάμενοι και υπέρ άνω) των ιερών Κανόνων.

Καλή διασκέδαση με τα επόμενα αναγνώσματα.

Και όλα αυτά γιατί;

Διότι υπεράσπισα δημόσια τον Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτον.

Του Παναγιώτη Νούνη
Θεο-Λογικός και Θρησκευτικός Στοχαστής
Tηλ.: 00357-96897711, panagiotisnounis@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου