Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Άραγε η ομοφυλοφιλία και η παιδοφιλία είναι τω όντι ψυχικές ασθένειες;

 


Άραγε η ομοφυλοφιλία και η παιδοφιλία είναι τω όντι ψυχικές ασθένειες;

Η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά είναι τω όντι μη φυσιολογική (με την έννοια μη κανονική ή αντικανονική ή αντιπαιδαγωγική ή αντιεπιστημονική κ.λπ.) σεξουαλική διαπαιδαγώγηση περί της μη φυσιολογικής (με την έννοια της φυσιολογίας και βιολογικής χρησιμότητας των σωματικών οργάνων) και μη υγιής σεξουαλικής πρακτικής της ομοφυλοφιλίας.
Γιατί άραγε δεν είναι υγιής και φυσιολογική η σεξουαλική πρακτική της ομοφυλοφιλίας; Γιατί άραγε η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά είναι μη φυσιολογική;
Δεν έχω καμμία προσωπική γνώμη επί του θέματος. Υφίσταται όμως πολύ καλή γνώση και πολύτιμη πηγή πληροφοριών και επιστημονικής σεξολογικής και ψυχολογικής γνώσεως σε δύο βαρυσήμαντη εγχειρίδια.
Βιβλίο 1. "Τρείς μελέτες για τη θεωρία της σεξουαλικότητας", του Σίγκμουντ Φρόυντ, πατέρα της Ψυχανάλυσης, εκδόσεις: Επίκουρος.
Γράφει ο Φρόυντ τα εξής εκπληκτικά στοιχεία που φαίνεται να συνδέει την ομοφυλοφιλία και την παιδοφιλία:
"Ο σεξουαλικός ρόλος του βλενογόνου του πρωκτού δεν περιορίζεται κατά κανένα τρόπο μόνο στην συνουσία μεταξύ των ανδρών, η προτίμησή του δεν έχει τίποτε χαρακτηριστικό για την ομοφυλόφιλη αίσθηση. Φαίνεται απεναντίας ότι η παιδεραστία του άντρα οφείλει τον ρόλο της στην αναλογία προς την πράξη με την γυναίκα, ενώ ο αμοιβαίος αυνανισμός είναι ο πιο συχνός σεξουαλικός στόχος στις σχέσεις των ομοφυλοφίλων ". (σελ. 31)
Υπάρχουν επιπρόσθετα στοιχεία στο ίδιο βιβλίο που υποστηρίζουν την επιστημονική γνώμη του Φρόυντ ότι η ομοφυλοφιλία και ανδρική πορνεία εκτός του ότι αντιγράφει τις γυναίκες συνδέεται όπως στην αρχαιότητα με την παιδοφιλία.
Το εκπληκτικό σε αυτή την προηγούμενη παράγραφο του Φρόυντ είναι ότι συνδέει ψυχο-λογικά την ομοφυλοφιλία και την παιδοφιλία. Οι οποίες εμπίπτουν στις σεξουαλικές διαστροφές και στην απόκλιση από τον φυσιολογικό σεξουαλικό στόχο.
Βιβλίο 2. "Η λειτουργία του οργασμού", του Βίλχελμ Ράιχ.
Οι ψυχικά υγιείς μικροί και μεγάλοι άνθρωποι είναι σεξουαλικά ενεργοί με φυσικό, φυσιολογικό και αυθόρμητο τρόπο. Οι ψυχικά άρρωστοι είναι σεξουαλικά ενεργοί με αφύσικο (δηλ. με διεστραμμένο) τρόπο. Άρα συνεπώς: η σεξουαλική μας διαπαιδαγώγηση , κατά την γνώμη του Βίλχελμ Ράιχ, δεν έρχεται αντιμέτωπη με το δίλλημα σεξουαλική δραστηριότητα ή εγκράτεια, αλλά με το δίλλημα φυσιολογικής και υγιής ή διεστραμμένης και νευρωτικής σεξουαλικότητας. (Η λειτουργία του οργασμού, εκδόσεις: ΡΕΩ, Αθήνα, 2015, σελ. 273-279).
Άρα συνεπώς, κατά τον Φρόυντ και τον μαθητή του τον Βίλχελμ Ράιχ πρόκειται για μη υγιή και μη φυσιολογική σεξουαλικότητα, δηλαδή για σημαίνουσα διαστροφή και αποκλίνουσα σεξουαλικότητα.
Άρα συνεπώς κατά τους κορυφαίους ψυχιάτρους, σεξολόγους και ψυχαναλυτές επιστήμονες -και όχι κατά την γνώμη της Μαρικκούς από τα Λεύκαρα ή την γνώμη του βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους ή του ΝΟΥΝΗ - η ομοφυλοφιλία είναι μη υγιής και μη φυσιολογική σεξουαλική πρακτική, άρα συνεπώς είναι τω όντι ψυχική ασθένεια.
Το Gay Pride, ομοφυλόφιλοι και μη, θεωρούν πολύ σωστά ότι είναι μία δημόσια αρρωστημένη παθολογική και κοινωνικο-πολιτική παράσταση και κατάσταση που δεν τιμά καθόλου το ανθρώπινο είδος, πολλώ δε μάλλον γενικά τους ομοφυλόφιλους.
Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ανήλικων παιδιών μας , ομοφυλόφιλοι και μη, συμφωνούν ομόφωνα, ότι πρόκειται για αντικανονική ή αντιπαιδαγωγική ή αντιεπιστημονική σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών και μύηση τους στα άδυτα του Σοδομισμού.
Συνεπώς αγαπητοί μου: κυρία Ειρήνη Χαραλαμπίδου, κυρία Αναστασία Παπαδοπούλου, κ. Δέσπω Μιχαηλίδου, κ. Λοττίδου, κ. Ατταλίδου και κ. Κουκουμά μου, κ.ά. υπέρμαχοι διαφημιστές της παρδαλής κατήχησης, άραγε μπορείτε να βγάλετε επί τέλους τον σκασμό! , διότι καταντήσατε με τα άστοχα λεχθέντα και γραφθέντα σας η κορυφαία -πολιτικά ομιλούντες- αηδία της Κυπριακής Δημοκρατίας;
Αυτή είναι επιστημονική γνώση και όχι μία επιστημονική φαντασία, ούτε μία αδαής γνώμη μεταξύ φιλενάδων για συζητήσεις φρου-φρου και αρώματα και δηλώσεις μέσω Facebook.

Του Παναγιώτη Νούνη
~ Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής στην Μέση Εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας
~ Σύμβουλος ψυχικής υγείας
~ Ελεύθερος Στοχαστής

Υγ.: @everyone για όλους εκείνους που θα διαβάσουν το κείμενο μας και θα θυμώσουν άδικα και άδοξα εναντίον του Συγγραφέα γιατί διαφωνούν λόγω των πεποιθήσεων τους.
Δηλώνω ευθαρσώς: ότι δεν έχω ορίσει ούτε έχω διατυπώσει καμμία προσωπική γνώμη επί του θέματος.
Παραπέμπω σε δύο πολύτιμες πηγές γνώσεως, σε δύο πολύτιμους ψυχαναλυτές επιστήμονες της Ψυχιατρικής, βρείτε τες και μελετήστε τες με ηρεμία.
Το τι ακριβώς αντιλαμβάνεται κανείς και πως το ερμηνεύει , εσείς ή εγώ, ή τρίτος, είναι υποκειμενικό. Οι πηγές έχουν την ουσία και την σημασία τους. Εμείς δεν συγχέουμε και δεν μπερδεύουμε τίποτα. Τα συγχυσμένα μυαλά και οι μπερδεμένες καρδιές, ίσως, λόγω ψυχολογικής προβολής, να νομίζουν ότι είμαστε μπερδεμένοι.
Νομίζω, τα όποια παράπονα και τις ενστάσεις σας για όσα πρόκειται να μας καταλογίσετε, αστόχως, να τις εκφράσετε στον (ή για τον) Φρόυντ και για τον Βίλχελμ Ράιχ.
Αυτοί οι Τιτάνες της ψυχικής υγείας, είναι που ορίζουν ως ψυχική νόσο και διαστροφή την ομοφυλοφιλία και την παιδοφιλία.
Εμείς απλά ως οδοδείκτες, αποκαλύπτουμε και δείχνουμε την επιστημονική ψυχολογική θέση τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου