Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Τεκμήρια για εκπαιδευτικούς και δασκάλους που προωθούν και προάγουν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά

ΠΗΓΗ

 

Τεκμήρια για εκπαιδευτικούς και δασκάλους που προωθούν και προάγουν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά

Επισυνάπτω φωτογραφικά τα επίσημα στοιχεία και λοιπά αποδεικτικά ντοκουμέντα του συνάδελφου Θεολόγου και Δάσκαλου -ντρέπομαι για την ιδιότητα μου αυτή- ο οποίος μάλιστα εκπροσωπεί την εν Κύπρω ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ως Αντιπρόεδρος της και οποίος προωθεί και προάγει την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.
Άρα συνεπώς τα δημόσια λεχθέντα και πραχθέντα του συνάδελφου, δημόσια κρίνονται. Τα στοιχεία που αλλίευσα, ήτο όλα δημοσιευμένα στο προφίλ του, για τα οποία μάλιστα αισθάνεται και περήφανος σαν γύφτικο σκερπάρνι, άρα συνεπώς είμεθα καλυμμένοι νομικά.
Ευελπιστώ πραγματικά, ότι ο εν λόγω Αντιπρόεδρος της εν Κύπρω Λοατκι κοινότητας κ. Αντώνης Παπαγεωργίου δεν είναι διορισμένος δάσκαλος στα Δημοτικά Σχολεία και ότι δεν είναι εκπαιδευτικός θεολόγος.
Παρακαλώ μάθετε πληροφορίες καθότι αν μπαινοβγαίνει στο Υπουργείο Παιδείας και στα Σχολεία μας θα πρέπει να γνωρίζουμε καλά τις πράξεις του.
Είναι φίλος με άλλους γνωστούς τηλεθεολόγους και οπαδούς της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας, αφού μόλις πρόσφατα έκαναν μαζί με τον τηλεθεολόγο Θεόδωρο Κυριακού δημόσια διαδικτυακή εκπομπή ως παρδαλή κατήχηση και "θεολογική" εκπούστευση του λαού μας.
Η πρόσφατη σύλληψη του 25χρονου ΛΟΑΤΚΙ Εκπαιδευτικού που παρενοχλούσε με παιδοφιλικά σεξουαλικά μηνύματα τους μαθητές του, η ΛΟΑΤΚΙ+69 κοινότητα το εν λόγω θέμα το έκανε γαργάρες, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Αφήστε παρακαλώ την αχάπαρη δασκάλα του Δημοτικού, που έβαλε κατά λάθος την παιδική ταινία με χαριτωμένες ομοφυλοφιλικές σκηνές σε ανήλικα παιδιά, και αν θέλετε πραγματικά στόχο για βελάκια, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Ο εν λόγω συγκεκριμένος δάσκαλος και θεολόγος, ως Αντιπρόεδρος της Λοατκι κοινότητας στην Κύπρο, μπαινοβγαίνει στο Υπουργείο Παιδείας και τα μαγειρεύουν καλά με την Υπουργό.
Τόσο καλά τα μαγειρεύουν που είναι αμετανόητοι, εμμονικοί και αποφασισμένοι με πρόσφατες δηλώσεις τους να προωθήσουν -ενάντια της βούλησης των γονέων- την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα μέσω της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ και ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ και ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗΣ "Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης" των ανηλίκων.
Θα τους αφήσουμε;
Το εν λόγω πουλάκι ξεσηκώνει Λολλαρδί άτομα να μας κάνουν προσωπικές καταγγελίες στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Εγκλήματος, ξεσηκώνει μάλιστα το κοινό τους να κάνουν καθημερινά αναφορές και μπλοκ "για ρητορική μίσους" του βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους και του καθηγητή Παναγιώτη Νούνη.

By Lemessius de Simplicity

👉Ελεύθερο προς κοινοποίηση ή και αντιγραφή επικόλληση ή φωτογράφηση μέσω στιγμιότυπων στα προσωπικά προφίλ σας. 🙏
______________________

Μας έχουν επιβεβαιώσει αψευδείς πληροφοριοδότες, ότι ο συγκεκριμένος είναι Δάσκαλος στο Β Δημοτικό Σχολείο της Ξυλοφάγου. Είναι μάλιστα ο φόβος και ο τρόμος μερικών ψυχών. Απειλεί κόσμο και κοσμάκη για μηνύσεις κ.λπ. Στα αρχίδια μας!
Ο εν λόγω κύριος είναι και ο Αντιπρόεδρος της Λοατκι κοινότητας στην Κύπρο, ο οποίος μάλιστα μπαινοβγαίνει ως Δάσκαλος στα Δημοτικά Σχολεία της Ξυλοφάγου και του Υπουργείου, ενώ παράλληλα έχει βάλει στόχο ζωής να βάλει φυλακή κάποιον κληρικό!!
Κάνει εκπομπές ο εκ Ξυλοφάγου δασκαλάκος ως Θεολόγος με άλλους βλαμένους τηλεθεολόγους σαν τον κ. Θεόδωρο Κυριακού κ.λπ. και προωθούν και προάγουν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας με κάθε ηθικό ή ανήθικο τρόπο σε ανήλικα και ενήλικα παιδιά !!!
Προσέξτε τα παιδάκια σας!!!
Ξυλοφάγου ώστε; ΠΟΙΑ είναι η ετυμολογία του χωριού Ξυλοφάγου; Ξύλον + φάγε; Τρώνε ξύλο δηλαδή; Είτε άραγε, τρώγονται για ξύλο; Ξυλοφαγίτες;!
Ένα ενδιαφέρον και όμορφο χωριό, καθότι έκανα μιά φίλη εκεί στο παρελθόν και έμενα για λίγο καιρό όταν πήγαινα ως αναπληρωτής καθηγητής στο Λύκειο και Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα. Μην μασάτε. Όσοι εκ Ξυλοφάγου γνωρίζετε τον τύπο και επιπρόσθετες πληροφορίες στείλτε μου προσωπικό μήνυμα.

Του Παναγιώτη Νούνη
Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου