Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Περί της πολιτικής φιλοσοφίας της Ρωμηοσύνης

 

ΠΗΓΗ

"Η Ρωμηοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου.

Κανένας εν εβρέθηκεν για να την ιξηλείψει.
Κανένας, γιατί σσιέπει την που τα ΄ψη ο Θεός μου.
Η Ρωμηοσύνη εννα χαθεί, όντας ο κόσμος λείψει"
Του Βασίλη Μιχαηλίδη
___________________

Περί της πολιτικής φιλοσοφίας της Ρωμηοσύνης

Η Ρωμηοσύνη, είναι εφαρμοσμένη πρακτική πολιτική φιλοσοφία όπου υπέρκειται και αντίκειται αντιρρητικά του επάρατου φασισμού (όλων των ιδεολογικών εκφάνσεων ή αποχρώσεων) εθνικισμού και εθνοφυλετισμού, που φωτεινός Αστέρας της είναι η παραβολή του Καλού Σαμαρείτη.
Η Ρωμηοσύνη είναι η υψιπετής αετήσια κοσμοθέαση και επίβλεψη της τραγελαφικής επίγειας και χαμερπούς α-πολιτικής ή απολίτιστης και πολιτικάντικης σοφιστικής ή δημαγωγικής σκέψης του Homo Transhioumanismus.
Ο Ρωμηός, δεν είναι εθνικιστής πολλώ δε μάλλον ούτε καν οπαδός του εθνοφυλετισμού.
Ούτως ή άλλως ο Εθνοφυλετισμός είναι καταδικασμένη αιρετική διδασκαλία.
Η πολιτική Φιλοσοφία του Ρωμηού δεν του επιτρέπει να είναι οπαδός εθνικιστικών και εθνοφυλετικών ή στο έτερον άκρο των εθνομηδενιστικών κομμάτων ή κινημάτων.
Αφού η πολιτική Φιλοσοφία της Ρωμηοσύνης, δεν διαχωρίζει, οντολογικά, τους ανθρώπους σε Έλληνες, Σύρους, Εβραίους, Ρώσους, Αφρικανούς ή Κινέζους. Αφού γνωρίζει ότι δεν υφίσταται οντολογική διάκριση και διαφορά μεταξύ των άλλων ανθρώπων.
Η Ρωμηοσύνη, ήτο μία πολυφυλετική και πολυεθνοτική συνομοσπονδία, όπου σημείο αναφοράς όλων τους ήτο το πολιτικό και θρησκευτικό οικουμενικό Κέντρο της ήτο η Νέα Ρώμη της Κωνσταντινούπολης με γλώσσα τους την αρχαία Ελληνική ή Λατινική και θρησκευτική ταυτότητα και θεολογική συνείδηση των την Ορθόδοξη Καθολική Πίστη και Εκκλησία.
Η σημαία του Ρωμηού , δεν είναι η Κυπριακή ή η Ελληνική ή η Αμερικανική ή η Ουκρανική ή η Αραβική ή η Γαλλική ή η πολύχρωμη των ΛΟΑΤΚΙ. Οι σημαίες και τα λάβαρα υποδηλώνουν κρατικά και εθνικά σύμβολα.
Αλλά η σημαία του Ρωμηού είναι ο χρυσός δικέφαλος αετός.
Ο Ρωμηός, είναι αμιγώς ανεξάρτητος φιλόσοφος νους και αντιπολεμεί διαλεκτικά με κάθε ηθικό ή ανήθικο τρόπο (για τα συμφέροντά της Ρωμηοσύνης) τους Νεογραικούς φιλοΡώσσους ή φιλοΟυκρανούς ή φιλοΑμερικανούς, ή φιλόΤουρκους ή φιλοΙσραηλινούς καθότι οι εν λόγω Γραικοί ή Γραικύλοι είναι πειθήνια ζωντόβολα, υποτακτικοί και δούλοι των Αφεντικών τους, τα οποία Αφεντικά τους είναι ορκισμένοι οπαδοί της αιρέσεως του Εθνοφυλετισμού, δηλαδή των πολιτικών συμφερόντων του Έθνους-Κράτους των.
Στην Ρωμηοσύνη, δεν χωρούν υποχθόνια πολύχρωμες ατζέντες ΛΟΑΤΚΙ και WOKE καθότι οι εν λόγω κοινωνικές θεωρίες προορίζουν και σπέρνουν την οντολογική και διαφυλική διάκριση αφού υποσκάπτουν την φυσιολογία, την βιολογία καθώς και την οντολογία του έρωτα και της αγάπης.

Του Παναγιώτη Νούνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου