Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Ψυχολόγοι εκπαιδεύονται και προετοιμάζονται για τα θεμελιώδη δόγματα της "ολιστικής" Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης των ανήλικων παιδιών μας

 


Ψυχολόγοι εκπαιδεύονται και προετοιμάζονται για τα θεμελιώδη δόγματα της "ολιστικής" Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης των ανήλικων παιδιών μας

Όπου ακούτε για πολλά κεράσια, κρατήστε μικρό καλάθι, αν και η εμπειρία της ζωής μου με διδάσκει μην πάρεις καν μικρό. Και αν τυχόν υπάρχουν τελικά κεράσια φάε να χορτάσεις.

Σήμερα, όπου ακούτε για "ολιστική" Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των ανήλικων παιδιών μας προφάσει της αυτοπροστασίας τους από τους κακούς τους λύκους, κρατήστε και πάλιν μικρό καλάθι, καθότι στην "ολιστική" σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ανηλίκων  παιδιών μας, προνοείται να αφυπνίσει την φυσιολογική πρακτική σεξουαλικότητα αλλά και την μη φυσιολογική σεξουαλική πρακτική.

Τον χορό της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης τον αρχίσανε η ΜΚΟ ομοφυλοφίλων και ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι ομοφυλόφιλοι, μαζί με εκπαιδευτικούς Ψυχολόγους, οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν (γράφε θα δηλητηριάζουν τα ανήλικα παιδιά σας) για την φυσιολογική και μη φυσιολογική σεξουαλική πρακτική.

Η όλη παραμόρφωση -και όχι επιμόρφωση- διενεργείται εις το όνομα δήθεν της προστασίας απο σεξουαλικές παρενοχλήσεις των παιδιών μας, αλλά στην ουσία υποσκάπτει τα οντολογικά  θεμέλια της κοινωνίας καθώς και τα οντολογικά θεμέλια της φυσιολογικής και βιολογικής σεξουαλικότητας των ατόμων.

Επισημαίνεται ότι πρόκειται αμιγώς για την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας -επί τη βάση της Κριτικής Θεωρίας των ομοφυλοφίλων-  σε ανήλικα παιδιά, για την οποία θα πρέπει τα υγιή κύτταρα και μέλη της κοινωνίας, πατέρες και μητέρες, παππούδες και γιαγιάδες, να αντισταθούν με κάθε ηθικό ή ανήθικο τρόπο, μοιράζοντας κρίνους, κόκκινες  παπαρούνες, τριφύλλι, σανό και τοματίνια, σε όσους βάλθηκαν να βάλουν "παιδαγωγικό" χέρι στα μυαλά και τις ψυχές των παιδιών μας.

Μεταξύ των πυλώνων που προωθούν την εν λόγω παρδαλή κατήχηση -εκτός από τα λολλαρδί άτομα- είναι οι νεοσσές επιστήμες -κάποιοι ορκισμένοι επιστήμονες ολκής- της Ψυχολογίας και της Κοινωνιολογίας.

Η "ολιστική" Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση, ακούγεται πιασάρικη, αλλά ποιό είναι άραγε το πραγματικό εννοιολογικό της περιεχόμενο;

Γιατί άραγε τόση μανία, μένος  και φανατισμός  από πλευράς κυρίως των οργανωμένων οπαδών της ομοφυλοφιλίας και τινών κρατικών αξιωματούχων και ειδικών Επιτρόπων για την "ολιστική" Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των ανήλικων παιδιών μας;

Τόσο πολύ δύσκολο είναι να μας παρουσιάσουν με ακρίβεια  το περιεχόμενο της "ολιστικής" σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, ώστε να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση;

Γιατί άραγε τόσο μυστήρια μυστικοπάθεια και βιασύνη και αντίδραση από θεσμούς και ΜΚΟ για το εν λόγω "ολιστικό" μάθημα;

Πάρτε μία γεύση από τα επόμενα στιγμιότυπα τι είδους σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ανήλικων  παιδιών μας θα διδάσκονται από εκπαιδευτικούς Ψυχολόγους στα Σχολεία μας.

Όταν το Κράτος πασχίζει να σας σώσει, όταν ΜΚΟ και ειδικοί επιστήμονες που υποστηρίζουν και υπερασπίζονται την προπαγάνδα και ιδεοληψία της ομοφυλοφιλίας, προσπαθούν να σώσουν μανιωδώς τα ανήλικα παιδιά σας κρατήστε μικρό καλάθι. 

Αντισταθείτε μέχρι εσχάτων!...

Η αδιαφορία και σιωπή για το εν λόγω ζήτημα, διακυβεύεται η οντολογία και βιολογία της κατά φύση σεξουαλικότητας των ατόμων και δη των ανήλικων παιδιών και εγγονιών μας.

Απώτερος στόχος και σκοπός είναι η λατρεία του Μετανθρωπισμού  και μεταμόρφωση των ετεροφυλόφιλων φυσιολογικών κοινωνιών σε Τρανσχιουμάνιτι και Τρανσέξουαλ κοινωνίες, ούτως ώστε να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα για να εγκαθιδρύσουν την εωσφορική παγκόσμια Νέα Επιστημονική Δικτατορία των Τρανσχιουμάνιτι και οπαδών του Αντιχρίστου.

 

© Του Παναγιώτη Νούνη

Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής στην Μέση Εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας

_________________

Υστερόγραφο: Κατά την γνώμη μας, μέσα από πολύχρονες σπουδές και μελέτες στις πηγές, στην Θεολογία, την Θρησκειολογία, στα Ασιατικά και όχι μόνον Θρησκεύματα, την Κοινωνιολογία, την Αρχαία/Νεώτερη και Σύγχρονη Φιλοσοφία καθώς και την Ψυχολογία/Ψυχιατρική και Νευροεπιστήμες, δεν υπάρχουν ποσώς 69 φύλα, όπως προσπαθούν να μας κατηχήσουν και να μας πείσουν μανιωδώς ο Φεμινισμός, η Κλινική ή η Εκπαιδευτική  Ψυχολογία μετά των συν αυτώ, η ΛΟΤΑΚΙ παρδαλή κοινότης μαζί και οι σύγχρονες Τεχνολογίες με τα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης και τις εφαρμογές τους, με επιστημονίζουσα ασαφή και δόλια σοφιστική και μεταφυσική γλώσσα, η οποία προσπαθεί ιδιαζόντως να υποσκάψει την ανθρώπινη οντολογία του έρωτα και της αγάπης, να απαξιώσει και να μειώσει με υπερνεωτερικές μεθοδεύσεις τον παραδοσιακό έρωτα και αγάπη, και να αλλοιώσει με αυτό τον τρόπο την φυσική σεξουαλικότητα των όντων, μικρών και μεγάλων ανθρώπων.

Αυτό, όλο το οποίο καταγράφω σκόπιμα στο παρόν υστερόγραφο, είναι αμιγώς επιστημονική και κοινωνιολογική γνώση, όχι απλά μία αυθαίρετη γνώμη μου, και δύναμαι ανά πάσα ώρα και στιγμή σε όποιον καλοπροαίρετο άνθρωπο μου το ζητήσει απλά να του το δείξω και να του το αποδείξω μέσα από συγκεκριμένες βιβλιογραφικές  πηγές και πρακτικές.

__________________

👉 Ελεύθερο προς κοινοποίηση ή και αντιγραφή επικόλληση στα προσωπικά προφίλ των διαδικτυακών φίλων, αναγνωστών/τριών και ακολούθων μας. 🙏 Για δημοσίευση σε ομάδες και ΜΜΕ υφίσταται χρεία γραπτού αιτήματος και άδειας του Συγγραφέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου