Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Συσχετισμός προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά με την παιδοφιλία

 


Συσχετισμός προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά με την παιδοφιλία

Ο αξιότιμος πρώην Βουλευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας και πασίγνωστος ιατροδικαστής κ. Μάριος Ματσάκης, αποκαλύπτει, γραπτώς, ότι ο 25 χρονος εκπαιδευτικός που παρενοχλούσε Μαθητές/τριες ήτο εγγεγραμμένο μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας!

Έχουμε επισημάνει συστηματικά γραπτώς τον τελευταίο καιρό, ιδιαζόντως μετά από την αιφνιδιαστική  σύλληψη μας στις 24 Μαΐου 2023 για "ρητορική μίσους " από μέλη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από καταγγελίες των λολλαρδί ατόμων της Κύπρου και της Αγγλίας, ότι η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά, έχει ως στόχο τα παιδιά μας λόγω παιδοφιλικής τάσεως ορισμένων ομοφυλοφίλων, αλλά και λόγω της ατζέντας των τρανσέξουαλ για μετασχηματισμό της σύγχρονης κοινωνίας σε Τρανσχιουμάνιτι ανθρώπους.

Δεν ισχυρίζομαι καθόλου, ότι οι ομοφυλόφιλοι ή η τρανσέξουαλ και λεσβίες είναι παιδόφιλοι ή ότι οι παιδόφιλοι είναι ομοφυλόφιλοι.

Αυτό που δείχνω σκόπιμα και αναδεικνύουν οι πηγές, χωρίς καμμία εικασία, είναι μέσα από δημοσιεύματα ότι Τρανσέξουαλ ή ομοφυλόφιλοι παρενοχλούν ανήλικα παιδιά.

Αυτό μας παραπέμπει στην αρχαία ελληνική γραμματεία και αλήθεια, όπου οι αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι συνέδεαν και μας πληροφορούν ότι υφίσταται άρρηκτη συσχέτιση ομοφυλοφιλίας και παιδεραστίας ενηλίκων προς ανήλικα τέκνα.

Το πρόβλημα της κοινωνίας δεν είναι όμως η μη φυσιολογική σεξουαλική πρακτική της ομοφυλοφιλίας.  Το πρόβλημα της κοινωνίας είναι η σεξουαλική παρενόχληση και η ομοφυλοφιλική ή και η παιδοφιλική προπαγάνδα.

Ως παιδοφιλική προπαγάνδα είναι και η υποχρεωτική και αδιακρίτως "ολιστική"  σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ανήλικων  παιδιών μας! 

Και να συμφωνήσουμε για χάρη του λόγου ότι είναι προτιμότερο και χρήσιμο τα μικρά παιδιά μας να μάθουν την σεξουαλική τέχνη του αυνανισμού, για σεξουαλική αποφόρτιση, αργά ή γρήγορα στην εφηβεία θα την μάθουν.

Αυτό που δεν μπορεί κανένας ετεροφυλόφιλος αλλά και αξιοπρεπής ομοφυλόφιλος να δεχθεί είναι η δόλια προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας (μέσω της "ολιστικής" Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης) σε ανήλικα παιδιά.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η εν λόγω προπαγάνδα και παρδαλή κατήχηση σε ανήλικα παιδιά, είτε από εκπαιδευτικούς είτε από σχολικούς ή εκπαιδευτικούς ψυχολόγους είναι κρατική σεξουαλική παρενόχληση στο φάσμα της παιδοφιλίας.

Το δυστύχημα είναι, ότι αρκετοί από τους ομοφυλόφιλους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας είναι εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι ή νηπιαγωγοί και έχουν άμεση σχέση με τα ανήλικα παιδιά μας.

Το ακόμη θλιβερότερο είναι ότι ο Αντιπρόεδρος της Λοατκι κοινότητας στην Κύπρο είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.  Το ακόμη τρισχειρότερο είναι ότι οι συνάδελφοι τηλεθεολόγοι ο Θεόδωρος Κυριακού, ο αφορισμένος  Ανδρέας Πιτσιλλίδης, καλλιεργούν χρόνια ολόκληρα την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα στα μυαλά των παιδιών μας.

Πολιτικοί αξιωματούχοι Ελλάδος και Κύπρου, με ιδιαίτερη έμφαση και φροντίδα για τους εκλεκτούς οπαδούς της  ομοφυλοφιλίας, τους υποστηρίζουν ανοικτά με ποικίλους τρόπους, αλλά να επισημανθεί ότι υψηλά ομοφυλόφιλα  στελέχη της Ελληνικής Δημοκρατίας,  συνδέονται, είτε με παιδοφιλικά σκάνδαλα είτε με την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.

Αυτό όμως είναι ύβρις έναντι των ετεροφυλόφιλων πολιτών. Αυτό είναι ύβρις εναντίον της κοινωνίας.

Η προπαγάνδα της παιδοφιλίας, περνά εμμέσως πλην σαφώς, δόλια, συνεσκιασμένα και αδιόρατα στα μάτια της μάζας,  μέσα από την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.

Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, είτε έχει περιορισμένη ορατότητα στα εν λόγω πράγματα ή εθελοτυφλεί και συμπεριφέρεται με στρουθοκαμηλισμό, διότι, είτε έχει θετικά αισθήματα για τους ομοφυλόφιλους είτε αποδέχεται ως φυσιολογικό  τρόπο ζωής την ομοφυλοφιλία.

Ομοφυλοφιλία και παιδοφιλία στην αρχαιότητα ήτο συγκοινωνούντα δοχεία.

Σήμερα, τί άλλαξε δηλαδή;

Μας ενδιαφέρει να πατάξουμε την παιδοφιλία, και να θεραπευτεί μόνο το σύμπτωμα ή να θεραπευτεί από την ρίζα το εν λόγω κοινωνικό πρόβλημα; Αν δεν ασχοληθούμε με την ρίζα του προβλήματος πως θα θεραπεύσουμε το δέντρο;

Όταν ο άνθρωπος πονάει την καρδιά του, δεν θεραπεύεται ποσώς με τα παυσίπονα. Όταν μια κοινωνία πονάει πραγματικά  για την σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών της, κακά τα ψέμματα δεν θεραπεύεται με τα gay Pride ή την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας μέσω της παρδαλής κατήχησης  σε ανήλικα παιδιά.

Ως εκπαιδευτικός και αναπληρωτής καθηγητής του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως Σύμβουλος ψυχικής και πνευματικής  υγείας, ως πολιτικός Στοχαστής,  προτείνω, όλοι οι γονείς, οι παππούδες με τις γιαγιάδες, να έχουν ως μία ισχυρή γροθιά στο στομάχι των επίορκων και διεφθαρμένων πολιτικών, ένα ουσιαστικό πολιτικό  αίτημα, το οποίον θα αναχαιτίσει άρδην  την ατζέντα των ΜΚΟ τρανσέξουαλ, οι οποίοι κυρίως συνδυάζουν ύπουλα και δόλια την χειρότερη μορφή ομοφυλοφιλίας με μεταστροφή φύλου και την παιδοφιλία.

Το πολιτικό αίτημα ολονών μας θα πρέπει να είναι: η ποινικοποίηση της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά, υπό το πρόσχημα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, καθότι υποβόσκει εμμέσως πλην σαφώς η ψυχική ή η διανοητική ή η σωματική  σεξουαλική κακοποίηση στο φάσμα της παιδοφιλίας.

© Του Παναγιώτη Νούνη

Ελεύθερος Στοχαστής

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου