Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Φιλοσοφική ανάλυση της λέξης "φυσιολογικό" και "μη φυσιολογικό"



Φιλοσοφική ανάλυση της λέξης "φυσιολογικό" και "μη φυσιολογικό"
Νεομαρξιστική χυδαιότητα σημαίνει: την διεθνή μακιαβελική προώθηση της ατζέντας των τρανσέξουαλ και ομοφυλοφίλων με κάθε ηθικό ή ανήθικο τρόπο δημόσια (μέσω της χυδαιότητας του gay Pride) και εκπαιδευτικά (μέσω της υποχρεωτικής Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης ανήλικων τέκνων).
Η Νεομαρξιστική χυδαιότητα ενθαρρύνει: μη φυσιολογικές (με την έννοια της ανθρώπινης φυσιολογίας) σεξουαλικές πρακτικές αλλά και μη φυσιολογικές (με την έννοια μη κανονικές) πρακτικές συμπεριφοράς, ένδειξη της διεστραμμένης ψυχοπαθολογίας.
Η διείσδυση της κοινωνιολογικής ιδεολογίας φύλου και της Κριτικής Θεωρίας των ομοφυλοφίλων, δημιουργεί: αποκλίνουσες ψυχοπαθολογικές συμπεριφορές, αφού ενθαρρύνει την αποταγή και απαξίωση των 2 φυσιολογικών (με την έννοια της ανθρώπινης φυσιολογίας) και βιολογικών φύλων.
Η πιό κάτω δηκτική και σαρκαστική εικόνα σημαίνει: την προηγούμενη αποσαφήνιση και εννοιολογική διευκρίνηση εντός των παρενθέσεων στην έννοια "φυσιολογικό" και "μη φυσιολογικό".
Έχω παρατηρήσει κατ' αρχήν, ότι σε συζητήσεις για το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας, μεταξύ φίλων και εχθρών, ο καθένας ορίζει και εννοεί διαφορετικά την έννοια "φυσιολογικό" και "μη φυσιολογικό".
Άρα συνεπώς, χωρίς εννοιολογικές διακρίσεις, έχουμε μη λογικούς και α-νόητους διαλόγους και ανούσιες συζητήσεις.
1. Όταν επισημαίνω τακτικά πυκνά, ότι η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά, πρόκειται για μη φυσιολογική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση, τούτο σημαίνει ότι: πρόκειται για αντικανονική ή αντιπαιδαγωγική, δηλαδή, για μη κανονική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.
1.1. Αυτή είναι επιστημονική γνώση και όχι μία επιστημονική φαντασία, ούτε μία αδαής γνώμη μεταξύ φιλενάδων για συζητήσεις φρου-φρου και αρώματα.
1.2. Γι αυτό το λόγο, επιμένω σκόπιμα, ότι: σύμφωνα με αρκετές επίσημες μαρτυρίες πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση από αντικανονική παιδαγωγική στο ποινικό φάσμα της παιδοφιλίας. Δεν είναι η προσωπική μου γνώμη δηλαδή, αλλά είναι μία αυταπόδεικτη παιδαγωγική γνώση.
2. Όταν μάλιστα εκφράζω και διατυπώνω την διαχρονική θεολογική γνώση, την εμπειρική δογματική διδασκαλία και θρησκειολογική ανθρωπολογία, την Βιβλική διδαχή, αλλά και την ομόφωνη πίστη των Πατέρων της Εκκλησίας, ότι: η ομοφυλοφιλία είναι μη φυσιολογική σεξουαλική πρακτική, σημαίνει, ότι είναι μία παρά φύση (δηλ. μη κατά Θεόν, δηλαδή μια αντικανονική κατάσταση λόγω παράβασης του θείου νόμου) κατάσταση που διαστρέφει την οντολογία του έρωτα και της αγάπης.
2.1. Αυτή είναι μία αντικειμενική (επί των ιερών κειμένων) επιστημονική γνώση και όχι μία επιστημονική φαντασία, ούτε μία αδαής γνώμη μεταξύ φιλενάδων για συζητήσεις φρου-φρου και αρώματα.
3. Όταν επιπρόσθετα επισημαίνω τα προηγούμενα και επόμενα, δεν διδάσκω ποσώς "Χριστιανική Ηθική", διότι: δεν συμφωνώ ούτε υπερασπίζομαι ότι υφίσταται "χριστιανική" ηθική, σημειωτέον, καθότι δεν είμαι ούτε ηθικολόγος, αλλά είμαι μάλλον πολιτικός Στοχαστής που με ενδιαφέρει η πολιτική Φιλοσοφία και πολιτική Θεολογία περί το ήθος της πόλης και της Πολιτείας (πολιτικής, πολιτικών, πολιτών κ.ο.κ.). Δηλαδή, στην σκέψη μου διακρίνω την ηθική/ήθος.
3.1. Αυτή είναι επιστημονική γνώση και όχι μία επιστημονική φαντασία, ούτε μία αδαής γνώμη μεταξύ φιλενάδων για συζητήσεις φρου-φρου και αρώματα.
4. Επιπροσθέτως, όταν ως ειδικός Σύμβουλος ψυχικής υγείας ή ως Εκπαιδευτικός και Αναπληρωτής καθηγητής , εκφράζω την διαχρονική φιλοσοφική γνώση (και όχι την προσωπική μου γνώμη) της διακρίσεως ουσίας/ενεργειών του ανθρώπου, σημαίνει ότι: δεν ταυτίζω στην σκέψη μου την πρακτική (είτε άλλην) της ομοφυλοφιλίας με την λίαν καλή και αγαθή ουσία του ανθρώπου, άρα δύναμαι να αγαπώ αδιακρίτως τους ανθρώπους και εν διακρίσει να απεχθάνομαι την εν λόγω ή άλλη πράξη και ενέργειά τους.
4.1. Αυτή είναι επιστημονική γνώση και όχι μία επιστημονική φαντασία, ούτε μία αδαής γνώμη μεταξύ φιλενάδων για συζητήσεις φρου-φρου και αρώματα.
5. Ο όρος "μη φυσιολογική σεξουαλική πρακτική" της ομοφυλοφιλίας σημαίνει και εννοείται με την έννοια: ότι αντίκειται στην επιστημονική και ανατομική και βιολογική φυσιολογία του σώματος και των λειτουργιών των σωματικών οργάνων.
5.1. Αυτή είναι επιστημονική γνώση και όχι μία επιστημονική φαντασία, ούτε μία αδαής γνώμη μεταξύ φιλενάδων για συζητήσεις φρου-φρου και αρώματα.
6. Ο όρος "μη φυσιολογική προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά" σημαίνει: αντιπαιδαγωγική και μη κανονική παιδαγωγική. Δηλαδή μη κανονική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.
6.1. Αυτή είναι επιστημονική γνώση και όχι μία επιστημονική φαντασία, ούτε μία αδαής γνώμη μεταξύ φιλενάδων για συζητήσεις φρου-φρου και αρώματα.
7. Οι ψυχικά υγιείς μικροί και μεγάλοι άνθρωποι είναι σεξουαλικά ενεργοί με φυσικό, φυσιολογικό και αυθόρμητο τρόπο. Οι ψυχικά άρρωστοι είναι σεξουαλικά ενεργοί με αφύσικο (δηλ. με διεστραμμένο) τρόπο. Άρα συνεπώς: η σεξουαλική μας διαπαιδαγώγηση , κατά την γνώμη του Βίλχελμ Ράιχ, δεν έρχεται αντιμέτωπη με το δίλλημα σεξουαλική δραστηριότητα ή εγκράτεια, αλλά με το δίλλημα φυσιολογικής και υγιής ή διεστραμμένης και νευρωτικής σεξουαλικότητας. (Η λειτουργία του οργασμού, εκδόσεις: ΡΕΩ, Αθήνα, 2015, σελ. 273-279).
7.1. Αυτή είναι επιστημονική γνώση και όχι μία επιστημονική φαντασία, ούτε μία αδαής γνώμη μεταξύ φιλενάδων για συζητήσεις φρου-φρου και αρώματα.
Ευελπιστώ, εν τέλει, να έχουν όλα σχεδόν αποσαφηνιστεί και ξεκαθαρίσει με το παραπάνω γραπτό μας. Αναγκαστικά, θα πρέπει πρώτα να αποσαφηνιστούν πλήρως και αναλυτικά όλες οι έννοιες που χρησιμοποιούνται στις προτάσεις και ίσως έτσι συνειδητοποήσουμε ό,τι αγνοούμε.

Του Παναγιώτη Νούνη
~ Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής στην Μέση Εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας
~ Σύμβουλος ψυχικής υγείας
~ Ελεύθερος Στοχαστής

Υγ.: Δεν είναι φυσιολογικό (με την έννοια μη κανονικό ή αντικανονικό) ένας δασύτριχος ή άτριχος άντρας ή αγόρι να μπαίνει στα αποδυτήρια ή τις τουαλέτες των γυναικών, εκτός και αν ο πολιτισμός μας επιτρέπει την ανάμιξη ανδρών και γυναικών στα ίδια λουτρά.
Βέβαια για να υφίσταται τέτοια εικονική ανισορροπία σημαίνει ότι, ο άνθρωπος ως άνδρας και ο άνδρας ως άνθρωπος, δεν είναι ψυχικά ή σωματικά ή και σεξουαλικά φυσιολογικός (με όλες τις εννοιολογικές εκφάνσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου