Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Περί της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά

 



Περί της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά

Για να μιλήσουμε απλά για τους απλούς που βαριούνται να μελετήσουν εκτενώς τις αναρτήσεις μας: το πρόβλημα της κοινωνίας δεν είναι οι ομοφυλόφιλοι αλλά η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά, δίκην και προφάσει Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης.
Άρα συνεπώς θα πρέπει ενωμένοι όλοι μαζί ετεροφυλόφιλοι και ομοφυλόφιλοι (οι τίμιοι και αξιοπρεπείς που διαφωνούν με την 'WOKE' ατζέντα) με όλα τα δυνατά, νόμιμα, ηθικά και πνευματικά μέσα που μπορούμε να φανταστούμε και να πράξουμε, όπου η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά θα πρέπει οπωσδήποτε -εν δυνάμει- να καταπολεμηθεί και να εξαλειφθεί.
Λατινιστί: Omophilophilia propaganda, delenda est!
Τουτέστιν ελληνιστί: Η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας (σε ανήλικα παιδιά) πρέπει να αφανιστεί.
Η οντολογική, διαφυλική, φυσιολογική και βιολογική αλλοίωση και αλλοτρίωση των δύο φύλων συνιστά, ουσιωδώς, την ιδιότυπη οντολογική αλλοίωση της σεξουαλικότητας, την αλλοίωση του έρωτα και της αγάπης.

Το πρόβλημα της κοινωνίας δεν είναι οι ομοφυλόφιλοι, αλλά η προπαγάνδα και θεσμοθέτηση της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά. Και είναι πρόβλημα ψυχοδιανοητικό και πνευματικό καθότι υποβόσκει η καλλιέργεια της μοχθηρής ζηλοφθονίας καθώς και της ηλιθιότητας.
Με άλλα λόγια, θεωρώ ως πολιτικό ον και πολιτικός Στοχαστής ότι αντιλαμβάνομαι πλήρως, έντονα και έμπονα, ότι η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά είναι ηθικό ή ηθολογικό, παιδαγωγικό, πολιτικό και κοινωνικό πρόβλημα, και θα πρέπει η εν λόγω προπαγάνδα πρώτα από όλα να προληφθεί και παράλληλα να ποινικοποιηθεί.

Του Παναγιώτη Νούνη
Ελευθέρου Στοχαστού

Υγ.: Το πρόβλημα της εν λόγω φωτογραφίας, δεν είναι που εκφράζει κακότεχνα την σεξουαλική διαστροφή του καλλιτέχνη. Το πρόβλημα της φωτογραφίας είναι: που γονείς ταυτίζονται με την εν λόγω κακοτεχνία και την θαυμάζουν στο βαθμό που βάζουν τα παιδάκια τους να φωτογραφηθούν μαζί με τις κακοτεχνίες που προωθούν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά. Αυτή η φωτογραφία είναι ένα καλό παράδειγμα και τεκμήριο για την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου