Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Επικήδειος λόγος περί πιστού υπηρέτου της Επιστημονικής δικτατορίας

 

ΠΗΓΗ

Επικήδειος λόγος περί πιστού υπηρέτου της Επιστημονικής δικτατορίας

Ο διάσημος και επιφανής εν Ελλάδι  Καρδιολόγος ο μακαριστός Νίκος Κελέρμενος ο οποίος υπηρέτησε πιστά την Νέα Θρησκεία του Ευγονισμού ενθάδε κείται πλέον σήμερα στα θυμαράκια. Αύριο θα είναι η σειρά μας!

Συνεπώς, και στα δικά μας!

Ο συγκεκριμένος επιστήμων της Καρδιολογίας, ήτο σφόδρα κατήγορος και πολέμιος  εναντίον όλων όσων αποφάσισαν να είναι σκεπτικιστές και επιφυλακτικοί με τα αμφιλεγόμενα εμβόλια.

Ο ίδιος, φαίνεται να ενθαρρύνει κατά την γνώμη του και να ενισχύει αδαείς ανθρώπους να πάνε να εμβολιαστούν, κόντρα στις επιστημονικές έρευνες και την επιστημονική γνώση που απέδειξαν περίτρανα την μεγίστη  επικινδυνότητα για την καρδιά υπό των αμφιλεγόμενων τοξικών εμβολιασμών με γενετική μηχανική εμβολίων mRNA.

Ο αληθινός Θεός, είθε να τον ελεήσει και να τον συγχωρήσει  που υπηρέτησε με αδιάκριτο φανατισμό την ψευδή επιστημονική  δικτατορία της «Θρησκείας του Ευγονισμού», και οδήγησε τον κόσμον σε επικίνδυνες ατραπούς, και ας ελπίσουμε ότι η θεά Επιστήμη δεν θα βάλει τελικά  τον εγκέφαλο του στην κρυογονική.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν άφησε καμμία διαθήκη για εμβολιασμό (sic) του μετά θάνατον.

Εικάζω, ότι ήτο συνεπής και έβαλε όλες τις δόσεις του, διδύναμες, αναμνηστικές, δυναμικές, υπερβατικές, ίνα μη πεθάνει από τον ιό της Κορώνης.

Τώρα, ο μακαρίτης επιστήμων της Καρδιολόγιας, είναι στας χείρας του Υιού του Θεού.

Τώρα μοναδικό εμβόλιο θα είναι τα κόλλυβα και οι ελεημοσύνες των οικείων και συγγενών του...

Τώρα μοναδικό αντίδοτο του πνευματικού θανάτου, θα είναι οι προσευχές της Εκκλησίας... οξυγόνο του, οι κατ' ιδίαν προσευχές Αγίων ανθρώπων που τους κατηγορούσε ως αρνητές και ψεκασμένους.

Αυτοί οι ψεκασμένοι, θα τον ψεκάζουν μάλλον με το άκτιστο φως του Θεού, ώστε να απολαύσει πλέον την αιώνια ζωή χωρίς καμμία έννοια από μάσκες, τέστ, εμβόλια, ιούς και λοιμώξεις.


© Του Παναγιώτη Νούνη












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου