Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Όταν απουσιάζει η ευσέβεια, κυριαρχεί η ανοησία

 

ΠΗΓΗ

Όταν απουσιάζει η ευσέβεια, κυριαρχεί η ανοησία

 

Εντάξει τα εν Ελλάδι "γαμωβαπτίσια" (2+1=νοικοκυρεμένα, δηλαδή γάμος και βαφτίσια ακαριαία αυθημερόν μαζί ) που είναι της μοδός να τα καταλάβω μέσα στο πλαίσιο της ποιμαντικής (παρα)οικονομίας ...

 Το να 'βαφτίζουν' όμως παιδιά στις "ετερόδοξες Εκκλησίες" και άλλες Χριστιανικές ομολογίες με τα νεροπίστολα, όπως ακριβώς παίζαμε μικροί στην περίοδο του 'Κατακλυσμού' του Αγίου Πνεύματος, έχω σημαντική ανοησία και αυτισμό ώστε να το κατανοήσω.

 Δηλαδή, για εμένα -δεν ξέρω για εσάς- η εν λόγω φωτογραφία στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι μια φωτογραφία χωρίς νόημα, δηλαδή είναι μια ανοησία, εκτός και αν πρόκειται για θεατρική 'καλλιτεχνική' παράσταση, ενώ στην χειρότερη περίπτωση, αν είναι αληθές γεγονός τελεσιουργίας της βάφτισης, τότε, πρόκειται για τραγελαφική Θεομπαιξία.

 Εντύπωση μου προκαλεί η ψυχρότητα και ανεικονικότητα (άνευ εικόνων και άνευ συμβόλων) του ναού της εν λόγω χριστιανικής ομολογίας.

 Οι σύγχρονες κοινωνίες του Μετανθρωπισμού και Σοδομισμού, που έχουν ως λάβαρο τους τον Συγκρητισμό και την Νεομαρξιστική χυδαιότητα, θέλουν και απαιτούν απ τα Σχολεία μας να διδάσκουν την παρδαλή κατήχηση των ομοφυλοφίλων από το Δημοτικό Σχολείο ως θεσμοθετημένο κοινοβουλευτικά Υ-ΠΟ-ΧΡΕ-Ω-ΤΙ-ΚΟ μάθημα εν είδει αμφιλεγόμενης 'Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης'.

 Θέλουν, να καταργηθεί η πρωινή προσευχή. Θέλουν, να κατεβούν και να καταργηθούν οι ιερές εικόνες από τις αίθουσες διδασκαλίας. Θέλουν, να καταργηθεί σιγά σιγά το Μάθημα των Θρησκευτικών, αλλά επειδή υφίσταται Συνταγματική δυσκολία σε αυτό , θέλουν ορισμένα ΚΑΙΡΟΣκοπικά κέντρα να το "αναβαθμίσουν" ως μη ομολογιακό και ως μη κατηχητικό και μη ορθόδοξο επιστημονικό μάθημα αλλά ως αμιγώς συγκρητιστικό θρησκειολογικό μάθημα, μιάς και τα βιβλία των Θρησκευτικών, ελέγχονται από το εν Ελλάδι Παιδαγωγικό Ινστιτούτου υπό της επιμέλεια του οικουμενιστή καθηγητού Σταύρου Γιαγκάζογλου.

 Η κατήχηση όμως της «Κριτικής Θεωρίας» των ομοφυλοφίλων, της εωσφορικής ιδεολογίας των 69 φύλων, θα είναι υποχρεωτικό μάθημα απ τον Σεπτέμβριο στα παιδιά και τα εγγόνια σου, στους μαθητές/τριες μας.

 Με απλούστερα λόγια: ο στόχος είναι να πληγεί η θρησκευτική συνείδηση των παιδιών σας, ώστε να μπορούν άνετα να τους μυήσουν στα άδυτα του Σοδομισμού και του Τρανσχιουμάνιτι τρόπου ζωής, δηλαδή κρατικής παραγωγής ερμαφρόδιτων υπερανθρώπων, δηλαδή παραγωγής τρανσέξουαλ ατόμων με σημαντική οικονομική βιομηχανία παιδιατρικής, ψυχολογίας και χειρουργικής, προς βαριά βιομηχανία επεμβάσεων μεταστροφής φύλου, των αγοριών σας.

 Θα μου πεις βέβαια, ότι έχουν δικαιώματα και οι βλάκες σε αυτήν την ζωή, και θα είμαι σίγουρα βλάκας αν φέρω αντιρρήσεις.


 © Του Παναγιώτη Νούνη


@: panagiotisnounis@hotmail.com


~ Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής της Μέσης Εκπαίδευσης

† Θεολόγος/Θρησκειολόγος & Φιλόλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου