Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Τεκμήρεια εξ Αμερικής για την σατανικότητα και ύπουλη παιδοφιλία της διεστραμμένης αντζέντας του Τρανσέξουαλ κινήματος της «WOKE»

 

ΠΗΓΗ

Τεκμήρεια εξ Αμερικής για την σατανικότητα και ύπουλη παιδοφιλία της διεστραμμένης αντζέντας του Τρανσέξουαλ κινήματος της «WOKE»

Ηγετικά στελέχη της αντζέντας της «WOKE» («Αφύπνιση») σημαντικά άτομα, όπως διάσημοι Τρανσέξουαλ και Ομοφυλόφιλοι όπου φαίνεται για να αφυπνίσουν την διεστραμμένη σεξουαλικότητα στα ανήλικα παιδάκια μας, να εμπορεύονται αμφιλεγόμενα ιδιαίτερα προϊόντα για μικρά παιδιά, τα οποία πωλούσι και προωθούσι μέσω αυτών την θεοστυγή σατανική προπαγάνδα της διεστραμμένης σοδομίτικης και παιδοφιλικής αντζέντας τους μέσω προϊόντων «PRIDE».

Σημειωτέον, δεν ταυτίζουμε ποσώς την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία, αλλά σε κάποιο ιδιαίτερο φάσμα της όλης σύγχρονης ανιεροκρύφιας «γκέι» αντζέντας, στο φάσμα ιδιαίτερα των τρανσέξουαλ ατόμων, των οπαδών της ερμαφρόδιτης ελίτ των «τρανσχιουμάνιτοι» είτε αν θέλετε ο πολύς Μετανθρωπισμός, υφίσταται μία καμουφλαρισμένη ή κραυγαλέα φανερή (μέσα από μαρτυρίες πρώην μελών της αυτής κοινότητας) ότι δρούν ως δούρειος ίππος η επιθετική και λυσασσμένη επιρροή, επίδραση και επικυριαρχία εις βάρος των ανήλικων παιδιών, εν μέσω μίας διεστραμμένης και αδιάκριτης  Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα Σχολεία.

Σημαντικές προσωπικότητες Χριστιανών παστόρων μίας Προτεσταντικής ομολογίας εν Αμερική, αποδεικνύουν και διαλέγονται δημόσια για το εν λόγω γεγονός και καλούν τους Αμερικανούς χριστιανούς προς μία γενικευμένη και οργανωμένη αντίσταση έναντι της διεστραμμένης προπαγάνδας της Λολάρδι κοινότητας.

Οι Χριστιανοί, οφείλουν να αγαπούν τα άτομα και τα πρόσωπα, ανεξαρτήτως των όποιων σεξουαλικών ή γαστρονομικών επιλογών τους, καθότι είναι και αυτοί άνθρωποι, πλάσματα και εικόνες Θεού. Αμαυρωμένες εικόνες, πληγωμένοι και πικραμένοι άνθρωποι, όπως όλοι μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη την αναγνώριση και την αποδοχή της υπόστασής τους, όπως όλοι μας. Οι Χριστιανοί όμως, δεν έχουν καμμία υποχρέωση να αγαπούν τις πεποιθήσεις, τις απόψεις, τις θέσεις, την επιθετική και θρασυτάτη προπαγάνδα της Λολάρδι κοινότητας, καμμία υποχρέωση να ανεχθούν και να αποδεχθούν ως τρόπο ζωής την διεστραμμένη ομοφυλοφιλία ή και την εγκληματική παιδοφιλία. Όπου, για την παιδοφιλία, σύμφωνα με αψευδείς πληροφορίες και ασφαλείς πηγές από ειδικούς ερευνητές, στην Κύπρο και την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα εμετικής και χείριστης διαστροφής, διακίνησης, εμπορίας και χρήσης παιδικής πορνογραφίας, αφού κάνουν θραύσεις οι εβδομαδιαίες υποθέσεις.

Στο εν λόγω βίντεο, αποδεικνύεται ωστόσο, το εκπληκτικό γεγονός, ότι ηγετικά στελέχη της ΛΟΑΤΚΙ κοινοτητας εν Αγγλία και Αμερική λατρεύουν και πιστεύουν καθαρά την «Εκκλησία του Σατανά», αφού είναι οπαδοί του Σατανά, τον οποίον μάλλιστα προωθούν και διαφημίζουν σαφώς εν μέσω τινών προϊόντων του «PRIDE» σε ανάλογα μπλουζάκια.

Δεν είναι καθόλου αυθαίρετο το εν λόγω συμπέρασμα, καθότι ανά το παγκόσμιο οι Λολάρδι κοινότητες, και εννοώ κυρίως τις ηγεσίες τους (καθότι τα μέλη ακολουθούν ως αγέλη άκριτα και αδιάκριτα τις ηγεσίες τους) και δη στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχουν μία σοβαρή αντιπάθεια, ένα απύθμενο μίσος, επιθετική ρητορική μίσους έναντι της Τοπικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, έναντι των κληρικών, κατά των αγίων εικόνων, και εναντίον των πιστών Χριστιανών.

Η ανησυχία των εν λόγω Αμερικανών Χριστιανών παστόρων, ότι η εν λόγω διεστραμμένη «Αφύπνιση» της κοινότητας των τρανσέξουαλ, και όχι μόνον, έχει ως απώτερο στόχο τα παιδάκια, δεν είναι υπερβολική, ούτε αυθαίρετη, αφού όλοι μας παρατηρούμε και βλέπουμε καθαρά που οδηγείται το όλο πράγμα.

Μοναδική διέξοδος, από λεχθέντα και γραφθέντα σοφών και φωτισμένων ανθρώπων, αφού η  «WOKE» είναι ένα «νεοεποχήτικο» φρούτο, γνωστό από την πρό Χριστού εποχή, ένα σκοτεινό και σατανικό πολιτικό κίνημα όπου εξυφαίνει το μυστήριο του κακού, ο κάθε άνθρωπος οφείλει -εν αγάπη και εν διακρίσει- να εφαρμώσει έμπρακτα την αγία πολιτική ανυπακοή του, και να αντισταθεί κατά της κακής πολιτικής υπακοής προς τα κελεύσματα της δήθεν διαφορετικότητας που επιθυμεί να επιβληθεί δια της ρητορικής μίσους και της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ανήλικων ανθρώπων, που στόχος τους είναι τα μικρά παιδάκια.

Θεωρώ περιττό και αχρείαστο να σχολιάσω, ότι είναι γνωστό τοις πάσι, ότι η ηγεσία της ορθοδόξης Εκκλησίας στην Αμερική, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, φλερτάρει με την ιδέα της ομοφυλοφιλίας και την συγκαλύπτει, ως μη όφειλεν, αφού διεισδύει μέσω αντικανονικής και υπερόριου εισπήδησης και εξαπατάει εκκλησιαστικές ενορίες και μητροπόλεις εν Ελλάδι για να βαπτίσει παιδάκια ομοφυλόφιλων γονέων. Εικάζω, ότι πράγματι τα λόγια είναι περιττά επ αυτού.

Το εκπληκτικό και θαυμάσιο, αντί να κάνει ως όφειλε πνευματικό και ποιμαντικό αγώνα η ορθόδοξη Εκκλησία της Αμερικής, για το εν λόγω ζήτημα, κάνει μαχητικό και ευαγγελικό πνευματικό αγώνα μία Αμερικανική Προτεσταντική Χριστιανική Κοινότητα.

Μήπως άραγε, ήγγικεν ο καιρός να προτάξουμε, εν ειρήνη και ομονοία, με αγάπη Χριστού αλλά και δια της ακριβοδίκαιης απειλής και της ευαγγελικής «μάχαιρας του Πνεύματος» τα στήθη και την ύπαρξή μας, έναντι της κραυγαλέας επιθετικής και ανιεροκρύφιας παιδοφιλικής ή και ομοφυλοφιλικής αντζέντας των Τρανσέξουαλ σατανικών ατόμων;

Εν τέλει, μήπως ήρθε ο καιρός να παύσουμε να σιωπούμε και να παραμένουμε νοσηρά αδρανείς και απαθείς, ωσάν να συμφωνούμε; Μήπως ήρθε ο καιρός να εκφράσουμε την ριζική διαφωνία μας με την επιθετική προπαγάνδα των Λολάρδι;

Σημειωτέον, κατά τον περίφημο Πατέρα της Εκκλησίας, τον άγιο Μάξιμο τον Ομολογητή, ένας σύντομος και χωρίς ιδιαίτερο κόπο δρόμος για την εύκολη και γρήγορη αγιότητα, είναι η ομολογία της Πίστεως.

© Του Παναγιώτη Νούνη

@: panagiotisnounis@hotmail.com

Εκπαιδευτικός - Αναπληρωτής καθηγητής της Μέσης Εκπαίδευσης

Σύμβουλος ψυχικής & πνευματικής υγείας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου