Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Το αντίδοτο στην προπαγάνδα των Λολλάρδων

 

ΠΗΓΗ

Το αντίδοτο στην προπαγάνδα των Λολλάρδων

1. Ποιοί είναι αυτοί που υπερασπίζονται με φανατική μανία τον Σοδομισμό;

1.1. Είναι αυτοί οι καλοί  άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν στα Δημοτικά Σχολεία μας και στα Υπουργεία Παιδείας μας για να προετοιμαστεί το έδαφος της θεμελίωσης και εισαγωγής  της παρδαλής κατηχήσεως.

2. Ποιοί είναι τελικά αυτοί οι καλοί  άνθρωποι που καλλιεργούν την παρδαλή κατήχηση των λολλάρδων ατόμων;

2.1. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν σπουδάσει, εκτός από Παιδαγωγικά για να γίνουν Δάσκαλοι στα Δημοτικά Σχολεία  μας, έχουν σπουδάσει και  Θεολογία!...

3. Είναι δάσκαλοι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές και  θεολόγοι οπαδοί και ιεροκήρυκες της θεοστυγούς ομοφυλοφιλίας;

3.1. Αναντίρρητα! Προσκομίζονται αποδεικτικά στοιχεία και τεκμήρια ως φωτογραφίες με στιγμιότυπα από δημοσιεύματα.

4. Τι ειναι ο φασισμός του δικαιωματισμού;

4.1. Είναι, όταν αυτοί οι καλοί άνθρωποι, που ενώ μιλούν για διαφορετικότητα και παρελαύνουν υπερήφανα στους δρόμους  για την ψευδή αναγκαιότητα για ίσα δικαιώματα, αυτοί οι ίδιοι καλοθελητές,  δεν σέβονται την διαφορετικότητα των άλλων και των παιδιών μας, δεν σέβονται τα ιερά και τα όσια του γένους μας. Δεν σέβονται την πίστη μας!

5. Γιατί να σεβαστούν τα παιδιά σου, όταν εσένα ή εμένα δεν μας σέβονται;

5.1. Γιατί ο ΣΤΟΧΟΣ είναι τα παιδιά σας! Και δη τα αγοράκια σας! Στόχος εξ αρχής  για μαζική  διασπορά γνωστικής ασυμφωνίας και λογικής σύγχυσης στο μυαλουδάκι του μικρού παιδιού  σου από την προεφηβεία, ώστε στην εφηβεία να "ωριμάσει" και να γιγαντωθεί η λογισμική και ψυχική  κρίση σεξουαλικής ταυτότητας και να εμφανιστεί όλως τυχαίως η λεγόμενη  δυσφορία για το φύλο του, πράγμα που συνεπάγεται, ότι το Κράτος, το Υπουργείο Παιδείας, η Παιδιατρική Εταιρεία, παιδοΨυχολόγοι και Παιδοψυχιάτροι, θα καθοδηγούν μαζικά τα παιδάκια μας/σας προς την μονόδρομη κυβερνητική "φυσική επιλογή " της χειρουργικής επέμβασης για μεταστροφή φύλου.

6. Ποιοί είναι όλοι αυτοί;

6.1. Είναι αυτοί οι καλοί  άνθρωποι, που έχουνε ως δογματική πανοπλία τους, την παρδαλή κατήχηση εκ του εωσφορικού μεταμοντερνισμού δια του Μετανθρωπισμού, αφού  υπερασπίζονται μανικώς  ασεβείς κακοτεχνίες ανοήτων και ομοφρόνων καθηγητών, οι οποίοι προσβάλλουν αντισυνταγματικά και αντιδεοντολογικά τα θεολογικά και θρησκευτικά πιστεύω των συμπολιτών  μας Χριστιανών, τις ιερές εικόνες τους, αλλά και τα τίμια  πρόσωπα των αγωνιστών Βουλευτών μας!

7. Υφίσταται υποκρισία στα λολλάρδι άτομα;

7.1. Οι ίδιοι, ενώ υποκρίνονται τους ευσεβείς, τους θεολόγους, τους ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές ολκής,  διαπομπεύουν, κατακρίνουν, συκοφαντούν, ως αιμοδιψή  αγέλη λύκων, χθες και σήμερα τον υποφαινόμενο εκπαιδευτικό αναπληρωτή καθηγητή Θεολόγο, αύριο και μεθαύριο αλλά χτες και σήμερον τον μοναδικό ίσως παλαιό Βουλευτήν που τους τα ψάλλει δικαίως και καλώς σε ήχο βαρύ!

Αυτοί οι συγκεκριμένοι φιλάνθρωποι λολλάρδι, είναι που θεωρούν κάπως αυθαίρετα, ανόητα και ποταπά, ότι τα δικαιώματα των ορκισμένων οπαδών της σαρκοβόρας Λολαρδίας και των τρανσέξουαλ ατόμων,   είναι ανώτερα και υπέρτερα απο τα ανθρώπινα  δικαιώματα των παιδιών και εγγονιών σου.

Ερώτηση κρίσεως: Με ποιον τρόπο άραγε δύναται κανείς να αντιπαρατεθεί και να αντιπαραταχθεί ρωμαλέα  στο μυστήριο της ανομίας και στην οργιώδη στοχαστική φαντασία του κακού, που πασχίζει να ενσαρκωθεί μέσω της Θρησκείας του Μετανθρωπισμού ώστε να αλλοιώσει την παραδοσιακή  οντολογία του έρωτα και της αγάπης, αλλά και να  διαστρέψει, ουσιωδώς, το ερωτικό στοιχείο των μικρών και μεγάλων  ανθρωπίνων  όντων;

Του Παναγιώτη Νούνη

~ Ελεύθερος Στοχαστής








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου