Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Η παραψυχολογία και μεταφυσική της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης

 


Η παραψυχολογία και μεταφυσική της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης

Αιτούμαστε και απαιτούμε την παρέμβαση του εξοχωτάτου ΠτΔ κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και της Υπουργού Παιδείας, ώστε να αναχαιτίσουν με κάθε σαφήνεια  άρδην την ύπουλη, ποταπή, μισάνθρωπη, αντιχριστιανική, αντιδεοντολογική προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά, η οποία διεισδύει μέσω της θεσμοθέτησης του αντισυνταγματικού νόμου περί "ολιστικής" Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, ο οποίος κατά τα φαινόμενα φαίνεται ότι ενδιαφέρεται για την προστασία των ανήλικων παιδιών, αλλά στην προσεκτική  ανάλυση του νόμου διαφαίνεται ότι σκοπός του είναι η περιεκτική και ολιστική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση όπου συμπεριλαμβάνεται η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.

Τι έχει να πει άραγε ο αξιότιμος ΠτΔ και η Υπουργός Παιδείας;

Συμφωνούν άραγε με την ολιστική και περιεκτική  προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά ή όχι;

Η επόμενη φωτογραφία είναι από Σεμινάριο σε εκπαιδευτικούς Ψυχολόγους όπου προετοιμάζονται   με τις ευλογίες του Υπουργείου Παιδείας για να κάνουν ιεραποστολικό έργο στους ιθαγενείς και τα παιδιά τους με την παρδαλή κατήχηση του intersex ("ίντερσεξ")!...

Εκεί που ξέραμε μοναχά τα εν Κύπρω λεωφορεία του  intercity καθώς και το internet ευκαιρία να μάθουμε κάτι και για το intersex.

Ο όρος intersex, με απλά Ελληνικά είναι η διασεξουαλικότητα, πιό όμορφη λέξη, (αλλά οι ψυχολόγοι είναι αγράμματοι με τάσεις ξενομανίας και πιθηκισμού) η οποία έννοια  σημαίνει ένα ευρύτατο φάσμα σεξουαλικών ταυτοτήτων.

Το εν λόγω ευρύτατο φάσμα σεξουαλικών ταυτοτήτων, 69 φύλα και φυλές, είναι γέννημα θρέμμα της Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας, επιστήμες που βάλθηκαν να μας πείσουν για την αλήθεια της Κριτικής Θεωρίας των ομοφυλοφίλων.

Φράσεις όπως: "Σε ορισμένες περιπτώσεις", δεν είναι αυτονόητη και αυταπόδεικτη de facto επιστήμη, αλλά αστρολογία, καφεμαντεία, παραψυχολογία και μεταφυσική.

Φράσεις όπως: "είναι ...  και δεν είναι", δεν είναι de facto αυτονόητη και αυταπόδεικτη επιστήμη, αλλά αστρολογία, καφεμαντεία, παραψυχολογία και μεταφυσική.

Φράσεις όπως: "παραδοχή του φυσικού γεγονότος", δεν είναι de facto αυτονόητη και αυταπόδεικτη επιστήμη, αλλά αστρολογία, καφεμαντεία, παραψυχολογία και μεταφυσική.

Ερωτήματα  κρίσεως: Που, πως, πότε και γιατί και με ποιον τρόπο  θεμελιώνεται η έωλη άποψη ότι  "το βιολογικό φύλο είναι ένα φάσμα" και όχι η παραδοχή του φυσικού ή βιολογικού ή γενετικού γεγονότος; Τι ακριβώς σημαίνει και απο που προκύπτει "η ποικιλομορφία χαρακτηριστικών φύλου";

 Δηλαδή το φάσμα του αρσενικού ή θηλυκού φύλου τι είδους "ποικιλομορφία χαρακτηριστικών" συμπεριλαμβάνει, πέραν του βιολογικού φύλου τους;

Για ποιον λόγο η σχετικοποίηση της επιστήμης της Βιολογίας; Για ποιον λόγο η σχετικοποίηση της επιστήμης της Γενετικής;

Όπως ακριβώς γίνεται κατανοητό, μέσα από συγκεκριμένα τεκμήρια,  Ψυχολόγοι , Εκπαιδευτικοί, Σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί Ψυχολόγοι, με πολιτική γραμμή του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας προχωρούν και προωθούν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.

Όλα τα προηγούμενα ερωτήματα καθώς και οι δηλώσεις ή οι πληροφορίες στο φωτογραφικό στιγμιότυπο ντοκουμέντο του Σεμιναρίου που προωθούν για την Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στα Σχολεία  για τα παιδιά μας, επιμένω, δεν είναι de facto αυτονόητη και αυταπόδεικτη επιστήμη, αλλά αστρολογία, καφεμαντεία, παραψυχολογία και μεταφυσική

Με άλλα λόγια: κουβέντες του καφενείου ή ανοησίες ολκής!...


© Του Παναγιώτη Νούνη

~ Εκπαιδευτικού | Αναπληρωτής καθηγητής στην Μέση Εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας


👉 Ελεύθερο για κοινοποίηση ή αναδημοσίευση στο προφίλ σας μέσω αντιγραφής επικόλλησης, καθότι το προφίλ μας και τα γραπτά μας από της 24 Μαΐου 2023, ημέρα συλλήψεως μας με δικαστική και αστυνομική έρευνα, βρίσκεται υπό στενή καταδίωξη και παρακολούθηση στο μικροσκόπιο των Ανακριτών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Γενικής Εισαγγελίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, λόγω της σθεναρής και θεσμικής συγγραφικής αντίστασης μας μέσω φιλοσοφικών και θεολογικών στοχασμών. Κάθε κοινοποίηση ή αναδημοσίευση κειμένου μας στο προφίλ σας, συνιστά καρφί στο φέρετρο της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.  🙏

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου