Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

ΠΗΓΗ


ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ 
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

Του Παναγιώτη Νούνη

Ακολουθούν τρείς σημαίνουσες και βασικές θεο-λογικές προκείμενες προτάσεις και το ασφαλές λογικό συμπέρασμα που προκύπτει απο αυτές:

1. Οι οπαδοί του πολυ-αιρετικού Οικουμενισμού ή, αν θέλετε τα φερέφωνα της Οικουμενικής Κίνησης, δέν είναι ορθόδοξοι Χριστιανοί.

2. Οι ορθόδοξοι Χριστιανοί βδελύσσονται και αποτάσσονται τον ετερόδοξο Οικουμενισμό, δηλαδή απαξιώνουν τον Διαχριστιανιακό και Διαθρησκειακό Συγκρητισμό.

3. Οι ορθόδοξοι Χριστιανοί, που αποκηρύττουν την Οικουμενική Κίνηση, ανήκουν στην Μία και Αγία Εκκλησία του Χριστού διότι είναι οπαδοί της Αλήθειας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Συνεπώς, οι πάσης φύσεως ορκισμένοι Οικουμενιστές δεν είναι οπαδοί της αλήθειας, αλλά οπαδοί του ψεύδους, και άρα δεν ανήκουν στην Εκκλησία του Χριστού, (άρα είναι και εκτός Εκκλησίας), αλλά ανήκουν στον πατέρα του ψεύδους.

Με απλούστερα λόγια: οι Οικουμενιστές δεν ανήκουν στην Εκκλησία του Χριστού, ανήκουν σε χώρο εκτός της Εκκλησίας, διότι είναι οπαδοί του συγκρητιστικού ψεύδους και όσοι είναι οπαδοί του Συγκρητιστικού ψεύδους, δεν ανήκουν στην Εκκλησία του Χριστού αλλά ούτε και στην Αλήθεια.

Διότι αγαπητοί κύριοι/ες αναγνώστες/τριες, ο Συγκρητισμός ή ο Οικουμενισμός είναι ένα καλογραμμένο θρησκευτικό παραμυθόδραμα, δηλαδή θρησκευτικά ναρκωτικά, οικουμενιστικο-κοκαΐνη για πάσης φύσεως θρησκόληπτους νόες.

Υπάρχει κανείς που να διαφωνεί με το εν λόγω παραγωγικό, έγκυρο και ορθό θεο-λογικό επιχείρημα; 

Αν ναί, παρακαλώ αιτιολογείστε το σύμφωνα με τις αρχές της Λογικής και τις αρχές της Πατερικής Θεολογίας.

Του Παναγιώτη Νούνη

Θεο-Λογικός Θρησκευτικός Στοχαστής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου