Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΛΟΜΠΙ


Του Παναγιώτη Νούνη


Γράφει ο π. Νικόλαος Μανώλης‎ προς Κατάνυξις Ιστοσελίδα

6 Αυγούστου στις 6:35 μ.μ. ·
«Ο Αντίχριστος θα είναι ομοφυλόφιλος οικουμενιστής! Κατ εξοχήν άνομος»!

Τα πιό πάνω γραφθέντα εντός των εισαγωγικών είναι του ιερώς αποτειχισθέντα, ενός παραδοσιακού τιμίου και ομολογητού κληρικού της Φίλης Ορθοδοξίας του πατρός Νικολάου Μανώλη.

Πρόκειται για παγιωμένες ποιμαντικές και κατηχητικές θέσεις της Εκκλησίας μας για το πρόσωπον του Αντιχρίστου!

Όμως ταιριάζουν γάντι και για το πρόσωπον της αναρτήσεως, το οποίον πρόσωπον είναι ο ανάξιοςμητροπολίτης Σικάγου, που εξ Αμερικής εμπνεύστηκε από τον Διάβολο να ανοίξει πολεμικό μέτωποεναντίον του αγίου Μόρφου, διότι ο Μόρφου έθιξε κυρίως το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας, και οι ομοφυλόφιλοι (ιδιαίτερα οι εκκλησιαστικοί κίναιδοι) θίχτηκαν.

Οι πηγές μου ισχυρίζονται ότι ο εν λόγω αντίχριστος κληρικός είναι ομοφυλόφιλος πέραν από πιό σίγουρο και εξακριβωμένο, διότι δυό καθόλα έντιμα και επώνυμα πρόσωπα, σίγουρα πέραν πάσης αμφιβολίας, στην Αμερική κατέχουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Και ένας τρίτος ο αποστολέας τους.

Ενδεχομενικά για την ομοφυλοφιλία του Σικάγου να γνωρίζουν και οι πέτρες -όχι απο φήμες- αλλά απο τα ίδια αντικειμενικά στοιχεία και να τα γνωρίζουν και άλλα εξίσου σοβαρά άτομα καθώς και οι φίλοι του.

Ο ένας είναι ο τέως Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο οποίος σημειωτέον, γι αυτό το λόγο πολέμησε σφόδρα να μη εκλεγεί το εν λόγω περιφερόμενο σκάνδαλο και ανάξιος κληρικός της Εκκλησίας της Αμερικής.

Το Οικουμενιστικό Πατριαρχείο όμως, ο οικουμενιστής Πατριάρχης τους Γένους μας ο κ. Βαρθολομαίος, επιθυμεί σκόπιμα (την ίδια σατανόπνευστη τακτική εφαρμώζει και ο μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος ) να χειροτονεί αναξίους και διαβεβλημένους, ανήθικους και δή ομοφυλόφιλους Κληρικούς σε μητροπολιτικές και αρχιεπισκοπικές θέσεις ώστε να ελέγχονται απόλυτα.

Το δεύτερο επώνυμο και σοβαρό πρόσωπο ένας καλός κύριος εξ Αμερικής, εκκλησιαστικός άνδρας, που είδε και γνώρισε τα στοιχεία περί της ομοφυλοφιλίας του Σικάγου μου τα πληροφόρησε και μου επιβεβαίωσε τις εν λόγω σοβαρές πληροφορίες με την σειρά του σε προσωπικό επίπεδο.

Ότι ο Σικάγου είναι σφοδρός Οικουμενιστής, Νεονικολαΐτης με βούλα, Μεταπατερικός και Κολυμβαριστής, είναι απότοκον της ομοφυλοφιλίας του φαίνεται. Διότι, ως γνωστόν οικουμενισμός και σοδομισμός είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματατος.

Γι΄αυτό και το απύθμενο θράσος και η σατανική του αναίδεια ώστε να γίνει πολέμιος του Μόρφου. Ενδεχομενικά να είναι βαλτός από το Οικουμενιστικό μας Πατριαρχείον, και να ενήργησε με τις ευλογίες (;!) του «πάναγνου» και «εναντιόφυλου» Μητροπολίτη Περγάμου κ. Ιωάννη Ζηζιούλα προστάτης «Άγιος» των κιναίδων.

Αυτά τα γράφουμε, όχι για να κάνουμε κουτσουμπολιό εν μέσω αγίων νηστειών και προσευχής, αλλά για να πληροφορήσουμε κυρίως τους εν Κύπρω και Ελλάδι αξιότιμους αναγνώστες/τριες μας ώστε να αντιληφθούν πολύ καθαρά τί είδους άντρες είναι αυτά τα εκκλησιαστικά υποκείμενα-επισκοπίδεια που λοιδορούν, συκοφαντούν, εμπαίζουν, πολεμούν, κατακρίνουν και κατηγορούν αδίκως τον άγιο Μόρφου.

Εύγε στον ιππότη της πίστεως π. Νικόλαο Μανώλη που τόλμησε να ξιφλουλκήσει ρωμαλέα με τα αντίχριστα τέρατα του Άδου, που βάλθηκαν να καταπιούν αμάσητον τον Μόρφου.

Η αντιστοιχεία και εξομοίωσης μεταξύ του Σικάγου και του Αντιχρίστου είναι αρκετά εύστοχη.

Του Παναγιώτη Νούνη


Θεο-Λογικού και Θρησκευτικού Στοχαστή

Email: panagiotisnounis@gmail.com

ΠΗΓΗ


ΠΗΓΗ: Ιστολόγιον «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» & Ιστολόγιον «PANAGIOTIS NOUNIS»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου