Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΚΑΓΟΥ κ. ΝΑΘΑΝΑΗΛ




ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΚΑΓΟΥ κ. ΝΑΘΑΝΑΗΛ




Dimitrios Papadakis Αγαπητέ Παναγιώτη αυτές είναι σοβαρές καταγγελίες και αναμένουμε εξ ίσου σοβαρές αποδείξεις όχι γιατί εμείς θα δικάσουμε, αλλά για τους αδελφούς που σκανδαλίζονται και για τον ιερό κλήρο που θίγεται!


Παναγιώτης Νούνης Όταν η Πίστη (στο πρόσωπον του Μόρφου) πολεμείται και είναι το κινδυνεύομενον τίμιε πάτερ μου, είναι προτιμώτερος ο σκανδαλισμός του πληρώματος της Εκκλησίας, μέσω της αντιρρητικής πολεμικής. Αυτά δεν είναι καινούργια ζητήματα, τα έχουν θίξει και άλλοι αξιότιμοι Θεολόγοι και Εκκλησιαστικοί Δημοσιογράφοι. Το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας του Σικάγου έχει θιχτεί όταν τέθηκε ζήτημα για τον Θρόνο του Σικάγου. Και αν προσέξατε, σχολιάζω, δήλωση -καθόλου τυχαία- κληρικού εξ Ελλάδος, συνεπώς τι αποδέιξεις να προσκομίσουμεν; Τις φωτογραφίες; Τα αποδεικτικά στοιχεία τα κατέχει ο πρώην και αδικηθείς Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος. Ότι ο Σικάγου σκανδαλίζει την Εκκλησία με την πολεμική του κατά του Μόρφου αυτό θα έπρεπε να μας προβληματίζει... για την κατάντια των ομοφυλόφιλων κληρικών.



Κατερινα Μποτσαρη Σκανδαλιζόμαστε όταν ιερωμένοι αντιδρούν ή σιωπούν στις πατερικές θέσεις που εκφράζει ο πανιερώτατος Μόρφου..ο λαός λέει...<<ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι>>.



Dimitrios Papadakis Καλό θα ήταν, όσα από αυτά επιτρέπεται, να δουν το φως της δημοσιότητας όχι για να διαπομπεύονται πρόσωπα, αλλά για να κλείνουν στόματα !



Παναγιώτης Νούνης Εναπόκειται στην ποιμαντική διάκριση και απόφαση αυτών που κρατούν τα αποδεικτικά στοιχεία. Διότι παρ΄όλον που υφίστανται αποδεικτικά στοιχεία, όχι μόνον δεν δικάζονται απο εκκλησιαστικά δικαστήρια αλλά και τους ανταμοίβουν για την αμετανοησία τους, διότι τους προωθούν σε ύπατα εκκλησιαστικά αξιώματα. Σας ευχαριστώ πατέρα Δημήτριε για τις ξακάθαρες και εύστοχες παρατηρήσεις σας.



Dimitrios Papadakis Αυτό το γνωρίζω εξ ιδίας πείρας ότι τα εκκλησιαστικά δικαστήρια τους αθωώνουν και τους ανταμείβουν εφόσον μάλιστα προκύπτουν και ψευδείς καταθέσεις υπέρ τους ακόμη και από αρχιερείς που δεν διστάζουν να ορκιστούν ψευδόμενοι προκειμένου να σώσουν τους ομότροπους και ομόγνωμους φίλους τους!



Παναγιώτης Νούνης Dimitrios Papadakis Ενδιαφέρουσες πληροφορίες τίμιε πάτερ. Επίσκοποι επίορκοι υπερασπίζονται «φιλάδελφα» τους ομοίους τους... τέτοιο γεγονός το γνωρίζουμε εις την Κύπρο ότι συμβαίνει με την παλιά υπόθεση του αγίου Λεμεσού όταν κατηγορήθηκε για ομοφυλοφιλία απο τρείς μάρτυρες και οδηγήθηκε απο την Συνοδική Ανακριτική Επιτροπή (στην οποία αν θυμάμαι καλώς ήταν και ο Μόρφου) σε Μείζονα Συνοδικό Δικαστήριο, και κλήθησαν συγκεκριμένοι μητροπολίτες και πατριάρχες -όχι για να τον δικάσουν- αλλά με άτεγκτη και απόλυτη εντολή να τον αθωώσουν.



Dimitrios Papadakis Γνωστή η τακτική αυτή!



Παναγιώτης Νούνης Dimitrios Papadakis Συνεδριάζουν και δικάζουν ψευδοΣυνοδικά Δικαστήρια με προειλλημένες και προκατασκευασμένες αποφάσεις, υπέρ των λόμπι και συμφερόντων τους, είτε για καταδίκη αθώων, είτε για αθώωση ενόχων.



Γιώργος Σίγμα Παρότι συμφωνώ σε όσα λέτε περί ομοφυλοφιλικής ατζέντας και για τον άδικο διωγμό του Μητροπολίτου Μόρφου. και για τον απαράδεκτο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής (δεν γνωρίζω αν είναι αρσενοκοίτης) 
Θα ήθελα να σχολιάσω κάποια που γράφετε 
Ο Αντίχριστος θα είναι ομοφυλόφιλος οικουμενιστής;

Μπορείτε να μου πείτε που λέει η Αγία γραφή ότι ο αντίχριστος θα είναι ομοφυλόφιλος οικουμενιστής;
παγιωμένες ποιμαντικές και κατηχητικές θέσεις της Εκκλησίας;
Έχει γίνει κάποια σύνοδος και απεφάνθη η εκκλησία ότι ο αντίχριστος θα είναι ομοφυλόφιλος οικουμενιστής;
Αυτά είναι απόψεις και μόνο απόψεις.



Παναγιώτης Νούνης Διαβάστε προσεκτικότερα σας παρακαλώ, την εν λόγω δήλωση «Ο Αντίχριστος θα είναι ομοφυλόφιλος οικουμενιστής» διότι, δεν είναι του γράφοντος αλλά του π. Νικολάου Μανώλη. Τις εξυπνοβλακείες σου όμως περί αναζήτησης αποφάσεως Συνόδου στο να περιγραφεί ο υιός της απώλειας, ο Αντίχριστος, τις διαβάζω για αφελείς ανοησίες ημιμαθή. Άνοιξε σε παρακαλώ πολύ την διδασκαλία, περί Αντιχρίστου, των θεοφόρων Πατέρων της Εκκλησίας για να διδαχθείς όχι μόνον την κοινή συμφωνία Πατέρων για το ζήτημα, αλλά για να μή γίνεσε και δικηγόρος του διαβόλου, ότι πρόκειται απλά για απόψεις. Και μάθε να διαβάζεις προσεκτικότερα, διότι πουθενά δεν κατηγορήσαμε τον πρώην Αρχιεπίσκοπο της Αμερικής κ. Δημήτριο ως ομοφυλόφιλο, αλλά τον μητροπολίτη Σικάγου, παρ΄εκτός και αν εννοείς τον νέον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής τον Ελπιδοφόρο, ότι είναι ομοφυλόφιλος; Σύ είπας!....



Παναγιώτης Νούνης Το θέμα μας βέβαια, δεν είναι ο Αντίχριστος, αλλά οι μικροί αντίχριστοι εκκλησιαστικοί ταγοί που υπερασπίζονται με μανία τον Σοδομισμό τους και μαχαιρώνουν άτιμα και ποταπά αξίους συνεπισκόπους τους. Εκεί είναι το ζήτημα.



λεωνίδας φοκίνος Δεν θα είναι ''γυναικάς'' γράφει στο πολύ ωραίο του βιβλιαράκι για τον Αντίχριστο και ο π.Χαράλαμπος Βασιλόπουλος.Οικουμενιστής θα είναι φούλ, αφού θα παρουσιαστεί ώς σωτήρας και επι γής Θεός, όλης της ανθρωπότητας.



Παναγιώτης Νούνης λεωνίδας φοκίνος Και οι φανατικοί οπαδοί και ορκισμένοι οικουμενιστές Κολυμπαριστές, κωλομπαρίζουν ασύστολα, διότι η μία όψη του ήθους τους είναι ο επι γής Οικουμενισμός και η άλλη ο επί κρέβατου Σοδομισμός.



λεωνίδας φοκίνος Για την σύνοδο τώρα που λέτε, τί εννοείτε; Να συγκαλούνταν Σύνοδος για μελλοντικά θέματα στην Εκκλησία, δεν έγινε ποτέ!



λεωνίδας φοκίνος Παναγιώτης Νούνης Ακριβώς, Οι κολυμπαρισταί είναι ανοιχτοί σε όλα...



 Παναγιώτης Νούνης λεωνίδας φοκίνος Ανοικτοί στον Οικουμενικό Διάλογο με τους ετεροδόξους και τους ετεροθρήσκους... και εκεί στα ξενοδοχεία ανοίγουν και σε άλλα ζητήματα.... φυσικό δεν είναι;



(...)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου