Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Όταν τα φάρμακα αποδεικνύονται ως φαρμάκια για την ανθρωπότητα

 


Όταν τα φάρμακα αποδεικνύονται ως φαρμάκια για την ανθρωπότητα

Το εν λόγω φάρμακο φαίνεται μετά από επιστημονικές μελέτες ότι ευθύνεται για εννέα μορφές καρκίνου!
Δηλαδή η θεά Επιστήμη με τους ιερείς και αρχιερείς της, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα φάρμακο που αντιμετωπίζει συμπτώματα όπως την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, δυσπεψία και έλκος στομάχου, έγινε φαρμάκι και δηλητήριο για το ανθρώπινο είδος αφού σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες φαίνεται να δημιουργεί καρκινογενέσεις!
Η θεά Επιστήμη ως ένας "προοδευτικός" φαύλος κύκλος που υπενθυμίζει αρχαία θρησκευτικά σύμβολα όπως τον ουροβώρο όφι που κατατρώει την ουρά και τον εαυτόν του.
Ανάλογες νομικές και δικαστικές διαμάχες ή αντιδράσεις και αντιστάσεις έναντι της ψευδούς και πανούργας θεάς Επιστήμης, που εστιάζει κυρίως στα οικονομικά συμφέροντα των Φαρμακοβιομηχανιών, υφίστανται σωρηδόν χρόνια τώρα και για τα κλασικά εμβόλια όπου σπέρνουν μια πανδημία από ψυχικές και σωματικές διαταραχές μέχρι και θανάτους μικρών παιδιών (επιστημονονικά και ιστορικά τεκμήρια στο βιβλίο "Το Σύστημα", της επιστήμονος κ. Judi Maikovits).
Αναμένεται η δίκη τώρα για το προηγούμενο φάρμακο, ώστε προσέξτε παρακαλώ την επόμενη πρόταση: να φανεί δικαστικά κατά πόσο τεκμηριώνονται επιστημονικά οι ισχυρισμοί των εναγόντων ότι το φάρμακο εν τέλει καλλιεργεί και δημιουργεί 8-9 μορφές καρκινογενέσεις.
Από πότε οι δικαστικές αίθουσες, -αντί τα επιστημονικά εργαστήρια- είναι ο τόπος και ο χώρος που αποδεικνύει τι ισχύει ή τι δεν ισχύει ως τεκμηριωμένη επιστημονική αλήθεια;
Αυτές καθ' αυτές οι δικαστικές διαμάχες, που κρίνουν αν τεκμηριώνονται ή όχι επιστημονικά, οι ισχυρισμοί για βλάβη της υγείας των ανθρώπων, είναι και η μεγίστη απόδειξη ότι η Επιστήμη και οι ιερείς της, δεν εργάζονται προφανώς ανιδιοτελώς για το συμφέρον της ανθρωπότητας. Η θεά Επιστήμη, ως ένας "προοδευτικός" φαύλος κύκλος που υπενθυμίζει αρχαία θρησκευτικά σύμβολα όπως τον ουροβώρο όφι που κατατρώει την ουρά και τον εαυτόν του.
Σημειωτέον ότι το εν λόγω φάρμακο κυκλοφορεί εδώ και 40 χρόνια. Κάθε χρόνο αφήνει τζίρο σε πωλήσεις 1 δισεκατομμύριο!
Άρα συνεπώς γιατί να μη δοθεί η μάχη των μαχών για τα οικονομικά συμφέροντα της φαρμακοβιομηχανίας που το παράγει ;
Ορισμένες μάλιστα εταιρείες φαρμακοβιομηχανίες διέκοψαν την παραγωγή του εν λόγω φαρμάκου "λόγω ανησυχίας" κάποιας ουσίας NDMA η οποία σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες μπορεί να προκαλέσει καρκίνο!... Η θεά Επιστήμη ως ένας "προοδευτικός" φαύλος κύκλος που υπενθυμίζει αρχαία θρησκευτικά σύμβολα όπως τον ουροβώρο όφι που κατατρώει την ουρά και τον εαυτόν του.
Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, προς τιμήν του το 2020 -40 χρόνια παραγωγής και πώλησης του εν λόγω Φαρμάκου- απέσυρε το εν λόγω φάρμακο!
Παρ' όλα αυτά φαίνεται ετεροχρονισμένα ότι οι Φαρμακοβιομηχανίες έχουν δικαιωθεί από κάποιον Δικαστή ο οποίος απέρριψε όλες σχεδόν τις αγωγές (50.000-70.000), με τον ισχυρισμό ότι, οι ισχυρισμοί των εναγόντων που συνδέουν το Zantac με εμφάνιση 9 μορφών καρκινογενέσεις δεν τεκμηριώνονται επαρκώς επιστημονικά!...
Άραγε ο ισχυρισμός του δικαστή είναι αληθής ή ψευδής; Ένας Δικαστής, απεφάνθη έτσι απλά για το τι στέκει ή τι δεν στέκει επαρκώς επιστημονικά; Μήπως η Φαρμακευτική προσέγγισε τον Δικαστή; Αν η υπόθεση πάει τώρα σε άλλον Δικαστή και αποφανθεί ότι οι ισχυρισμοί των εναγόντων τεκμηριώνονται επαρκώς επιστημονικά, τότε, τι ακριβώς σημαίνει και τι ακριβώς συμβαίνει άραγε;
Που βρίσκεται η επιστημονική αλήθεια; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να αποκαλυφθεί η αλήθεια του πράγματος; Γιατί άραγε τόση σκοτεινή και δόλια μανία από πλευράς των Φαρμακοβιομηχανιών και των επιστημόνων τους να προασπίζουν πάση θυσία τα οικονομικά και επαγγελματικά τους συμφέροντα, αντί τα συμφέροντα της ανθρωπότητας; Η θεά Επιστήμη ως ένας "προοδευτικός" φαύλος κύκλος που υπενθυμίζει αρχαία θρησκευτικά σύμβολα όπως τον ουροβώρο όφι που κατατρώει την ουρά και τον εαυτόν του.
Μέσα από αυτήν την ειδική σύγχρονη ιστορία της επιστήμης, θα πρέπει να είναι ηλίου φαεινότερο ότι γενικά, η θεά Επιστήμη μαζί με τους οπαδούς της, δεν ενδιαφέρονται αληθινά για το συμφέρον της ανθρωπότητας, αλλά για τα οικονομικά και επαγγελματικά συμφέροντα τους.
Όταν η Επιστήμη και οι επιστήμονες καταλήγουν στα δικαστήρια για να αποφανθεί ο δικαστής τι είναι αληθές ή ψευδές ως επιστημονικό τεκμήριο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν υφίσταται αληθινή επιστημονική πρόοδος, αλλά μία αλλοτριωμένη επιστημονική πρόοδος εν μέσω οδυνών, ωδίνων και ηδονών.
Του Παναγιώτη Νούνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου