Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Γελοιογραφίες προωθούν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας και παιδοφιλίας σε ανήλικα παιδιά

 


Γελοιογραφίες προωθούν την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας και παιδοφιλίας σε ανήλικα παιδιά

Ερώτημα κρίσεως: Γιατί άραγε όσοι/ες φανατικοί οπαδοί και υπέρμαχοι της Νεομαρξιστικής χυδαιότητας προωθούν με κάθε τρόπο την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας (ως διαφορετικότητας!) εκ παραλλήλου προωθούν συνεσκιασμένα, κακότεχνα και την προπαγάνδα της παιδοφιλίας και παιδικής πορνογραφίας, εν είδει σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και πληροφόρησης για να προφυλάξουν δήθεν τα ανήλικα παιδιά μας;
Πού είναι η Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος των Αθηνών για να διερευνήσει εξονυχιστικά τα εν λόγω εν Ελλάδι παιδικά κώμικς και τους "καλλιτέχνες" δημιουργούς;
By Giotis Thasios
_________________________

Όποια πέτρα και να σηκώσει κανείς η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά προωθεί την παιδοφιλία εξ αντιθέτου
(Εξ αντιθέτου: από τα παιδιά στους ενήλικες)
Όποιος διακινεί και υποστηρίζει αδιακρίτως την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά με την ψευδή πρόφαση ότι πρόκειται για Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση ή Γελοιογραφίες ολκής θα πρέπει να διώκεται από το Κράτος ποινικά, αν όχι, θα πρέπει να διωχθεί με κάθε ηθικό ή ανήθικο τρόπο από τους γονείς των παιδιών και μαθητών μας.
Εξάπαντος συμβουλεύω με ειρηνικό τρόπο και αγάπη. Να τους μοιράζετε κρίνους, κόκκινες ή άσπρες παπαρούνες και κίτρινα ή άσπρα γαρύφαλλα.
Το πρόβλημα της κοινωνίας δεν είναι οι ομοφυλόφιλοι, αλλά η προπαγάνδα και θεσμοθέτηση της ομοφυλοφιλίας και της παιδοφιλίας.
Σημειωτέον: υφίστανται τίμιοι και αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλοι που διαμαρτύρονται δυναμικά και ρωμαλέα έναντι του "Φεστιβάλ Υπερηφάνειας", εναντίον της προπαγάνδας των Τρανσχιουμάνιτι ή Τρανσέξουαλ ατόμων καθώς και εναντίον της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας σε Σχολεία σε ανήλικα παιδιά.
Αυτούς τους ομοφυλόφιλους θα πρέπει να τους αγκαλιάζουμε με στοργή και αγάπη.
Το Κράτος και μία ευνομούμενη Πολιτεία, που σέβεται τους πολίτες της, οφείλει και πρέπει να αντιληφθεί σε όλα τα επίπεδα ότι ο αγώνας εναντίον της προπαγάνδας των τρανσέξουαλ και της καλλιέργειας της φυλλομετάβασης στα ανήλικα τέκνα μας υποδηλώνει υπόσκαψη των οντολογικών θεμελίων του φυσιολογικού (με την έννοια της φυσιολογίας και βιολογικής χρησιμότητας των σωματικών οργάνων) έρωτα και της αγάπης αλλά και υποδαυλίζει βιογενετικά το ανθρώπινο είδος.
Το αίτημα όλων μας θα πρέπει να είναι η ποινικοποίηση της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας (εμμέσως πλην σαφώς και της συγκαλλυμένης παιδοφιλίας) σε ανήλικα παιδιά, με το πρόσχημα της προστασίας απο παρενοχλήσεις.
Η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας ως είδος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε ανήλικα παιδιά είναι ο δούρειος ίππος της μελλοντικής αποποινικοποίησης της ειδεχθούς παιδοφιλίας.
Του Παναγιώτη Νούνη
Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής
Σύμβουλος ψυχικής υγείας
Ελεύθερος Στοχαστής











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου