Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Ποιά Σωματεία έχουν σκοπό να προστατεύσουν τα παιδιά μας από την Σεξουαλική κακοποίηση;


 

Ποιά είναι τα Σωματεία που έχουν σκοπό να προστατεύσουν τα παιδιά μας από την Σεξουαλική κακοποίηση; Και μέχρι ποιού βαθμού είναι έτοιμοι να προστατεύσουν τα παιδιά μας;

Έχω προσέξει τω εν λόγω εν Κύπρω Σωματείο «Iris Association CY» ενάντια στην «όποιαδήποτε μορφή» σεξουαλικής βίας.
Προσέξτε, οι ίδιοι αυτοδιαφημίζουν, ότι είναι ενάντιοι της «όποιαδήποτε μορφής» σεξουαλικής βίας.
Και αποφάσισα καλοπροαίρετα να τους θέσω ένα ερώτημα, όσον αφορά την συνεσκιασμένη και δόλια σεξουαλική βία, που εκπηγάζει από το Κίνημα «WOKE» και τους ΛΟΑΚΤΙ όπου προωθούν μανιωδώς την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, την φυλλομετάβαση ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, την κοινωνία Τρανσχιουμάνιτι και Τρανσέξουαλ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, μία συντονισμένη ύπουλη προπαγάνδα και συγκαλυμμένη σεξουαλική βία έναντι ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ!...
Ακολουθεί το ερώτημά μας, καθώς και η απάντηση του εν λόγω Σωματείου:
Παναγιώτης Νούνης: Οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής βίας, εικάζω, ότι συμπεριλαμβάνει και την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά ή μήπως όχι; Ή μήπως η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα τέκνα έχει το ακαταδίωκτο και ασυλία;
Συντάκτης Iris Association CY: Παναγιώτης Νούνης δεν λέει το καταστατικό μας και ούτε πιστεύει πως είναι αυτός ο στόχος του Σωματείου μας. Δεν υπάρχει τέτοια βιβλιογραφία που να εικάζει κάτι τέτοιο. Σεξουαλική κακοποίηση μπορεί να υποστεί ο οποιοσδήποτε άνθρωπος και να αποκτήσει τραύμα το οποίο ποτέ δεν επέλεξε. Αυτό θέλουμε να στηρίξουμε να απαλύνουμε τον πόνο και να του εξηγήσουμε τα δικαιώματα του.
Είναι καθαρά δική σας γνώμη και αν επιθυμείτε μπορείτε να διαβάσετε τους όρους, τους στόχους και τις δράσεις μας. Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο.
Παναγιώτης Νούνης: @ IIris Association CY
1. Το αν το καταστατικό σας δεν ορίζει ούτε πιστεύει πώς το Σωματείο σας θα πρέπει να προστατεύει από «όποιαδήποτε» μορφή σεξουαλικής βίας, και δη εκ της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας (και της συγκαλυμμένης παιδοφιλίας μέσω της ιδεολογίας των φύλων), αυτό είναι ένα σοβαρότατο έλλειμα του Σωματείου σας.
2. Υπάρχει σωρεία βιβλιογραφίας, σύγχρονης και παλαιάς, που όχι απλά εικάζει, αλλά να διατυπώνει σαφώς ότι η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική διαστροφή και μη φυσιολογική σεξουαλική πρακτική η οποία συνδέεται με την παιδοφιλία.
3. Θα ήταν πιό τίμιο να γράφατε, ότι δεν γνωρίζετε πηγές ή δεν έτυχε να διαβάσετε βιβλιογραφία για το εν λόγω ζήτημα. Δεν είναι καθόλου προσωπική μου γνώμη, η προπαγάνδα της «WOKE» και τρανσέξουαλ ατζέντας μέσω της Κριτικής Θεωρίας Φύλου, η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας μέσω των ΛΟΑΤΚΙ και η προπαγάνδα της παιδοφιλίας, μέσω της ομοφυλοφιλίας.
Λυπάμαι πολύ για την απάντησή σας και τον εμφανή στρουθοκαμηλισμό σας.
Πώς ακριβώς θα προστατεύεσετε τα παιδιά μας από την «όποιαδήποτε» σεξουαλική βία, όταν δεν σας ενδιαφέρει η θεραπεία από την ρίζα, δηλαδή η καταπόλεμηση της μη φυσιολογικής σεξουαλικής προπαγάνδας, αλλά μόνο η ανακούφιση των συμπτωμάτων;
Του Παναγιώτη Νούνη
Εκπαιδευτικός - Αναπληρωτής καθηγητής
----------------------------
Υγ.: Όπως γίνεται φανερό Κράτος και Σωματεία λαμβάνουν επιπόλαια και με αρνητική προκατάλληψη το ουσιώδες πυρηνικό ζήτημα της επιθετικής προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας ως ριζική σεξουαλική βία και κακοποίηση έναντι των ανήλικων παιδιών μας, και μέσω της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας προάγεται η προπαγάνδα της παιδοφιλίας.
Μάλιστα έχουν το θράσος και την αναίδεια οι αδαείς «προστάτες» των παιδιών μας, να μας λένε, ότι τα περί προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας & παιδοφιλίας είναι εικασίες, δγλαδή φαντασίες και προσωπικές γνώμες μας, και ότι δεν υφίσταται τέτοια άποψη σε επιστημονική βιβλιογραφία.
-------------------------------
Στο διά ταύτα: Επιστημονική Βιβλιογραφία που δείχνει και αποκαλύπτει ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ότι η ομοφυλοφιλία είναι μη φυσιολογική (με το νόημα της φυσιολογίας των σωματικών οργάνων) σεξουαλική πρακτική και είναι μάλλιστα σεξουαλική πρακτική που αποκλίνει από τον φυσικό ή φυσιολογικό σεξουαλικό στόχο της, άρα πρόκειται για ιδιότυπη ψυχική νεύρωση και διαστροφή, και ότι η ομοφυλοφιλία συνδέεται άρρηκτα με την παιδοφιλία ή παιδεραστία, είναι η αμέσως επόμενη την οποία προτείνω για τους δεινούς ή φιλότιμους ερευνητές και γνήσιους μελετητές της βιβλιογραφίας όσον αφορά εν γένει και εν είδει περί της ψυχολογίας της Σεξουαλικότητας.
1. "ΤΡΕΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ", του Σίγκμουντ Φρόυντ, πατέρα της Ψυχανάλυσης, εκδόσεις: Επίκουρος.
2. «Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ», του Βίλχλεμ Ράϊχ εκδόσεις: ΡΕΩ, Αθήνα, 2015, σελ. 273-279.
3. «ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ» (Αφήγηση διεπιστημονική - Από την αρχαιότητα στο σήμερα - Από τους μικροοργανισμούς στον άνθρωπο), επιμέλεια: του Χρυσόστομου Σταμούλη, εκδόσεις: ΑΡΜΟΣ, σσ. 351.
4. [...]

*Η βιβλιογραφία περί του ζητήματος θα συμπληρώνεται συστηματικά, για όσους επιθυμούν να ερευνήσουν σοβαρότερα το ζήτημα της Σεξουαλικότητας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου