Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Η εν Αθήναις πηγή του Κουνγκ Φου, με οδήγησε στην πηγή της 'Πίττας του Παππού'

 



Η εν Αθήναις πηγή του Κουνγκ Φου, με οδήγησε στην πηγή της 'Πίττας του Παππού' και στην θέαση δύο περιστεριών

Με ενημερώνουν κάπως έντονα και ευχάριστα οι φωτογραφίες και αναμνήσεις του παρελθόντος χρόνου, ότι τον Μάιο του 2021 -εν μέσω καραντινών και απαγορευτικών μέτρων- πήγαινα ωσάν ρομαντικός πολεμιστής και ερωτικός μετανάστης, με χίλια μύρια κύματα από την Κύπρο στην Αθήνα, για να διενεργήσουμε και δημιουργήσουμε με σημαντικούς φίλους και φίλες συνεργάτες/ιδες τα δωρεάν Σεμινάρια Ψυχολογίας & Φιλοσοφίας του Psycho-Logic.GR αλλά εκ παραλλήλου και να γνωρίσω ιδιαζόντως παραδοσιακά και σύγχρονα συστήματα και Σχολές Πολεμικών Τεχνών Kung Fu και Jeet Kune Do και να μυηθώ και να προπονηθώ μαζί με καλούς δασκάλους σε προσωπικά μαθήματα για τα αρχικά στάδια της εφαρμοσμένης πολεμικής κινησιολογίας τους.
Τον ίδιο χρόνο, το καλοκαίρι, καθόλου τυχαία, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με δέχεται ως Απόφοιτο της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης ως Μεταπτυχιακό Φοιτητή τους στο κορυφαίο ίσως εν Ελλάδι μεταπτυχιακό πρόγραμμα περί της Εφαρμοσμένης Κινησιολογίας στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.
Οι επόμενες εικόνες που μοιράζομαι μαζί σας, είναι από την Σχολή στην Δάφνη των Αθηνών, όπου εκεί γνώρισα την περίφημη εκπαιδεύτρια και δασκάλα κ. Μάχη, η οποία προσπάθησε να μου διδάξει την πρώτη φόρμα στην σχολή Kung Fu της 'Πηγής του Νεαρού Δάσους'.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, πιό έξω στην πλατεία εντόπισα και γνώρισα 2 χαριτωμένα και ερωτευμένα περιστέρια μέσα στο φόντο βιολετί φυλλώματος δέντρου, που μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και συντροφιά σαν τρώγαμε απ' τα ωραία εδέσματα εκεί στην 'Πίττα του Παππού'.
Από την παγκόσμια καραντίνα οδηγήθηκα μανιωδώς στην 'Πηγή του Νεαρού Δάσους' και στην Μάχη για εξέχουσα διδασκαλία μαχητικών τεχνών Kung Fu. Και απ'την εν Ελλάδι κρυστάλλινη πηγή των μαχητικών τεχνών στην απέναντι πηγή της πλατείας με την 'Πίττα του Παππού'.
Μέχρι τότε, γνώριζα εμπειρικά και γαστρονομικά εκ της οικείας μου την 'Πίττα του Βοσκού '!...
Αιώνιος φοιτητής και μανιώδης εραστής της ευγνωμοσύνης, είμαι ευγνώμων για τους εξ Αθηνών πολύτιμους και κορυφαίους δασκάλους και δασκάλες που γνώρισα σε σημαντικά προσωπικά μαθήματα, καθώς αναμφίλεκτα και στους πολύτιμους φίλους και φίλες συνεργάτες/ιδες που με ανέχονταν με την άμετρη αγάπη και ανεξίτηλη φροντίδα και φιλοξενία τους.

© Του Παναγιώτη Νούνη
1 Μαΐου, 2023


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου