Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Σχολιασμός περί της ολομέλειας και ψηφίσεως νόμων του «κυνοβουλίου της Κουρκάντας»

 


ΠΗΓΗ

Σχολιασμός περί της ολομέλειας και ψηφίσεως νόμων του «κυνοβουλίου της Κουρκάντας»

Η πολιτική θεολογική σκέψη μουεις το όνομα της μητρός και θείας Επιστήμης (της γνωστής με τα πάσης φύσεως κλασικά και σύγχρονα βιοχημικά εμβόλια που σε στέλνουν μιά ώρα γρηγορότερα ως εσχατομάρτυρα στην αγκαλιά του Θεού) και εκ του υιού αυτής, του πιθήκου του Χριστού, δηλαδή του αντικείμενου και αντί του Χριστού, του επερχόμενου αρχηγέτου της συγκρητιστικής Θρησκείας του -εν αγρίω πνεύματι- Μετανθρωπισμού εν ονόματι  του έσχατου Αντίχριστου, ψηφίζουμε όλοι εμείς οι αντίχριστοι επαίσχυντα νομοσχέδια μοναχά από άκρατο και αδιάκριτο (κερκο)πιθηκισμό, και δήθεν προοδευτισμό.

Η αμιγώς πολιτική σκέψη μου: για βάναυσες και επιπόλαιες πρακτικές και ψευδο-θεραπείες που τω όντι λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη από λοιπούς κομπογιαννίτες, και που τέτοιες βάναυσες «ψυχοθεραπείες»  δεν έχουν πέσει ποτέ στην αντίληψη μας στην εγχώρια νησιώτικη υποσαχάρια περιοχή της Ουγκάντας, εν ονόματι νήσος Κύπρος, και επιπροσθέτως για λόγους συνταγματικής προστασίας τυχόν βασανιστηρίων των Λολάρδι ατόμων, αφού τω όντι τους δέρνουν και τους βασανίζουν τα τελευταία 20 χρόνια επτάκις της ημέρας, και για λόγους εντυπωσιασμού και επικυριαρχίας της Λολάρδι κοινότητας, αλλά και για λόγους ψηφοθηρικούς υπό τινών βολευτάδων, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους  καθαρά πιθηκισμού εκ τινών άλλων χωρών, ψηφίστηκε τελικά ο εν λόγω νόμος, ο οποίος στην ουσία ποινικοποιεί εμμέσως πλην σαφώς την κατ΄ιδίαν επικοινωνία και συμβουλευτική των ειδικών ψυχικής υγείας, των εκπαιδευτικών, των πνευματικών, των γονέων κ.ο.κ. ώστε να μη επηρεάζουν την θέληση και την βούληση ενός ανήλικου όντος, στην όποια ενδεχομενική δυσφορία φύλου που βιώνει ως ψυχολογική κρίση σεξουαλικής και φυλετικής ταυτότητας, να οδηγηθεί (γράφτε να συμφωνηθεί εμμέσως πλην σαφώς) απ΄ όλους τους φορείς στην «ελεύθερη επιλογή» της μεταστροφής του φύλου του.

Αλήθεια, κύριοι/ες, ένας ανήλικος άνθρωπος, έχει τέτοια κριτική ικανότητα εν μέσω κρίσεως σεξουαλικής ταυτότητας και δυσφορίας φύλου, ώστε να επιτρέπεται στο Κράτος, να παρεμβαίνει ποταπώς και να απαγορεύει και να  αποδομεί την συμβουλετική σχέση μεταξύ γονέα και παιδιού, Συμβούλου με συμβουλευόμενο, Ψυχολόγου με πελάτη, πνευματικού με πιστού κ.ο.κ. ούτως ώστε το Κράτος να οδηγεί με κυρίαρχο τρόπο τους έφηβους στο μονοπάτι της μεταστροφής φύλου, δηλαδή της μονόδρομης και απόλυτης αλλαγής φύλου;

Το Κράτος δηλαδή, επιθυμεί να δημιουργήσει για τα επόμενα 20-40 χρόνια στρατιές από Τρανσέξουαλ, που θα προτάξουν τα στήθη και τα οπίσθια τους σε μία επικείμενη εκ νέου Τουρκική και Οθωμανική εισβολή; Μα ούτως ή άλλως το οθωμανικό αμάρτημα ήδη τελεσιουργείται ανιεροκρύφια και υπηρήφανα εν μέσω τραγελαφικών παρελάσεων.

Η αμιγώς πολιτική ορθότητα: θα πρέπει να επικυριαρχήσουν -όχι απλά και μόνον οι λολάρδι- αλλά οι τρανσέξουαλ και οι μετανθρωπιστικές απαιτήσεις τους στην Κύπρο, όπως γίνεται σ΄ ολόκληρο τον κόσμο, καθότι αυτό λέγεται εκσυγχρονισμός και σύγχρονη υπερμετανεωτερικότητα.

Η φιλοσοφία μου: τίποτα από τα ανθρώπινα πάθη και τις αδυναμίες της σαρκός δεν μου είναι ξένα, καθότι όπως τα λολάρδι άτομα, είμαι και εγώ άνθρωπος με ποικίλα πάθη και αδυναμίες. Αυτό που μου είναι παντελώς ξένο, είναι: αυτά καθ΄εαυτά τα πάθη μου, οι αδυναμίες μου, οι σκιές μου, οι κρυφές και φανερές στιγμές της υπαρξιακής πτώσης και αγωνίας μου, οι βρωμιές και αστοχίες μου, έχω την ισχυρή φιλοσοφική άποψη (που εκπηγάζει από γνώση στις αρχαίες και νέες πηγές καθαρής φιλοσοφικής γνώσης) ότι είναι καθαρή τρεγέλαφος να γίνονται ως λάβαρο και ως νόμος ενός Κράτους, αλλά και ως λόγος υπερήφανης παρελάσεως. Δεν επιτρέπεται δηλαδή, η ομοφυλοφιλία να γίνεται νόμος, να θεσμοθετείται και να την καλλιεργεί το Κράτος, ανεξαρτήτως αν πρέπει να προασπίζουμε όντως για λόγους ισότητας τα ανθρώπινα δικαιώματα των αγαπητών φίλων ομοφυλοφίλων.

Ερώτημα κρίσεως: Αλήθεια ακούσατε ή άκουσε κανένας σας τα τελευταία 20 χρόνια στην Κύπρο να υφίστανται περίεργες πρακτικές «θεραπείες μεταστροφής», όπως ακριβώς συμβαίνει σε χώρες του εξωτερικού; Και αν όντως τέτοια πράγματα στην Κύπρο, δεν γίνονται, ποιά είναι η ουσία του εν λόγω νόμου; Η μονόδρομη χειραγώγηση των νέων και εφήβων ΑΝΗΛΙΚΩΝ παιδιών μας όταν έχουν δυσφορία φύλου και κρίση σεξουαλικής ταυτότητας, προς χειρουργική μεταστροφή φύλου;

Η Αμερική (η Αγγλία και η Γερμανία) είναι μία χώρα προοδευτική, και εκκολαπτήριο ομοφυλοφιλίας, αλλά σε αρκετές πολιτείες της ισχύει ο προοδευτικός νόμος της θανατικής ποινής. Γιατί άραγε να μην επαναφερθεί η θανατική ποινή για βαρύτατα ποινικά εγκλήματα ώστε να ξελαφρώσουν οι φυλακές μας και να ανασάνει αυτός ο τόπος από την υπεραύξηση της εγκληματικότητας;

Θανατική ποινή, με βιοχημικά και βιοτεχνολογικά ναρκωτικά φάρμακα, με επιστημονικό τρόπο α λά Αμερικάνικα πρότυπα, αφού θέλει το ΑΚΕΛ να συντονιστούμε άπαντες με την Επιστήμη,  και όσοι κρίνονται δικαίως και καταδικάζονται από τα εν Κύπρω δικαστήρια για κατά συρροήν δολοφονίες, για στυγερές δολοφονίες γυναικών και παιδιών, για εμπορία προσώπων και ναρκωτικών, για πραγματικούς βιασμούς ανήλικων παιδιών, για πραγματικά βασανιστήρια ομοφυλόφιλων, για διασπάθιση δημοσίου χρήματος και διαφθορά πολιτικών προσώπων.

Φιλολογική και φιλοσοφική σκέψηο μοναδικός τρόπος και δρόμος για να αποκαλύπτει κανείς τις ανοησίες των πολιτικών κομπογιαννιτών και σοφιστών ολκής είναι να επιζητεί ο φιλόσοφος νούς τον δρόμο της διασαφήνισης των λέξεων και εννοιών, όπως ακριβώς επιτάσσει η διαλεκτική επιστήμη. Η λέξη «πρόοδος» καθώς και η λέξη «επιστήμη» κακοποιείται και πολυχρησιμοποιείται όπως το χαρτί της τουαλέτας, από τους Σοφιστές και τα λολάρδι άτομα. Οι εν λόγω λέξεις, εμπεριέχουν μία απροσδιοριστία και μία σκόπιμη φιλοσοφική ασάφεια, αφού όλα ερμηνεύονται και νοηματοδοτούνται σύμφωνα με τις βασικές ανάγκες του παχέος εντέρου, που και αυτό έχει την νοημοσύνη του (κατά την επιστήμη), αλλά και που φαίνεται να κάνει ηγεμονικό κουμάντο, αντί της διανοίας και του νοός, εξάπαντος της λογικής ενέργειες του ανθρώπινου όντος.

Στην ουσία τα λολάρδι άτομα, απολυτοποιούν την σεξουαλική ενέργεια και σαρκολατρεία τους, εις βάρος της λογικής ενεργείας, της λογικής φυσιολογίας και της ορθολογικής επιστημονικής σκέψης, και νοηματοδοτούν τα πάντα κατά τις ανάγκες του παχιού τους εντέρου.

Το σύμπαν όμως, δεν περιστρέφεται γύρω από τα πρωκτικά ορμέμφυτα των ατόμων.

Κατά τον επιφανή πατέρα της Ψυχαναλύσεως Φρόϋντ, τα ψυχοσεξουαλικά στάδια, ένα εξ αυτών: Το πρωκτικό στάδιο αφορά βρέφη και νήπια μεταξύ 1 έως 3 έτους. Άρα λοιπόν, η ψυχοσεξουαλική αντίληψη και νόηση των λολάρδι ατόμων, είναι νηπιακή και ανώριμη, αφού η εμμονή τους είναι, ο απόλυτος έλεγχος, η χαλάρωση και διασκέδασης από τους σφιγκτήρες του πρωκτού. Μέσω αυτής της μηχανικής, παγιωμένης και εμπεδομένης καθημερινής συμπεριφορικής & κλασικής εξαρτημένης μαθημένης σεξουαλικότητας, ο πρωκτός αναμφίβολλα αποτελεί σημαίνουσα πηγή σεξουαλικής ανακούφισης, άρα συνεπώς ενναλακτικός τρόπος ηδονής και ευχαρίστησης.

Και όταν τα μικρά παιδάκια και νήπια, ανακουφίζονται και αισθάνονται ευχαρίστηση, που ανακαλύπτουν τον έλεγχο και την χαλάρωση των σφιγκτήρων του πρωκτού τους, το διασκεδάζουν αναμφίβολλα, χωρίς πολύ και ιδιαίτερη λογική ή επιστημονική σκέψη. Τί να την κάνουν αυτή; Αλλά αυτά είναι παιδιά και νήπια... άρα υφίσταται χάσμα μέγα και πολύ δικαιολογία, από τα μικρά στα μεγάλα παιδάκια.

Η λέξη «πρόοδος» (αλλά και η αυθαίρετη λέξη «επιστήμη», θα προσθέταμε στο σκεπτικό του) τυφλώνει και παραπλανά τον σύγχρονο μετανθρωπιστικό πολιτισμό μας, κατά τον μεγαλύτερο σύγχρονο λογικό Φιλόσοφο του αιώνα μας Λούντβιχ Βιττγκενστάιν, ο οποίος ήτο κατά περιόδους ομοφυλόφιλος και έπεφτε στο πάθος της ομοφυλοφιλίας, αλλά ήτο συνάμα και ένας αγωνιστής και ασκητής φιλόσοφος, ο οποίος κάποιες φορές ενέδιδε μεν στον πειρασμό, άλλες φορές δε πολεμούσε με διάφορους τρόπους τις σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες του. Παρ΄όλα αυτά, ως κορυφαίος Λογικός Φιλόσοφος (και ομοφυλόφιλος κατά τις βιογραφικές πηγές), πίστευε δυνατά και ήλπιζε πραγματικά στο γεγονός της αναστάσεως του Χριστού.

Αυτό που συμβαίνει, στο εν λόγω κυνοβούλιο της Κύπρου, η νομική και πολιτική ασάφεια και σύγχυση ορισμών, εννοιών και λέξεων, μόνο διανοητική παραφροσύνη θα το αποκαλούσα. Καθότι προσβάλλει την διανοητική υγεία ημών των πολιτών. Όταν νοσεί η διάνοια των ανθρώπων και δη των πολιτικών ταγών ή νάνων, η διανοητική νόσος είναι η λογική παραφροσύνη και η λογική ανοησία, τα οποία ασθενήματα εξάπαντος είναι ζητήματα που άπτονται της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας.

Συνεπώς, όποιος στέκεται μπροστά σας για να υπερασπίσει μανικώς το παχύ έντερο των σοδομιτών λολάρδι ατόμων, και σας ομιλεί με θράσος χιλίων κερκοπιθήκων, για «πρόοδο» και για «επιστήμη», στήστε τον στα τέσσερα ή στον τοίχο, μέχρι να ομολογήσει και να διασαφηνίσει πλήρως και επαρκώς, και να εξηγήσει και να αποδώσει το εννοιολογικό περιεχόμενο των εν λόγω λέξεων που χρησιμοποιεί. Εκεί θα δείτε, πόσα απίδια, πιάνει ο σάκκος.

Παρακαλώ πολύ, ιδιαζόντως τους φίλους/φίλες αναγνώστες/τριες εξ Ελλάδος και εξ ομογένειας όπως παρακολουθήσουν το εν λόγω χαριτωμένο τσίρκο της κυπριακής Βουλής, για να αντιληφθείτε την ειδεχθή αντικειμενική πλέον πραγματικότητα του εν λόγω κυνοβουλίου, που ψηφίζει κατά το δοκούν νομοσχέδια που εξυπηρετούν μοναχά την λολάρδι κοινότητα, εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (εις βάρος της ελευθερίας της έκφρασης ημών των υπολοίπων) των υπολοίπων πολιτών της χώρας μας, εις το όνομα της «προόδου» και της «επιστήμης» και των πρακτικών νομοθετημάτων άλλων χωρών, δηλαδή πλήρως μιμητικά όντα και κερκοπίθηκοι ολκής.


 © Του Παναγιώτη Νούνη

Ελεύθερος Στοχαστής

------------------------------------

~ Εκπαιδευτικός | Αναπληρωτής καθηγητής Θεολογίας/Θρησκειολογίας

της Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου α-Παιδείας της «Χάβρας της Κουρκάντας*» στην «this is Cyprus»

~ Σύμβουλος ψυχικής & πνευματικής υγείας

~ Ερευνητής της ιστορίας και φιλοσοφίας της Επιστήμης & της Βιοηθικής, καθώς και της Ηθικής της Ιατρικής

---------------------------

*Η «χάβρα της Κουρκάντας» ή «το κυνοβούλιο της Κουρκάντας» είναι νεολογισμός ιδικής μας εμπνεύσεως, και ετυμολογικώς, εκπηγάζει κυρίως, από την κυπριακή διάλεκτο και λέξη «κουρκουτάς/κουρκουτάδες» (δηλαδή «σιαμαδάκια» ελληνιστί), αλλά συνθέτει και το πρώτο συνθετικό της λέξεως Κύπρος αγγλιστί «Cyp», διαβάζοντας το βαρβαριστί (ως «γκρήκλις») ως «Κούρ», καθώς και το όνομα της Αφρικανικής χώρας «Ουγκάντας», όπερ συνιστά το σημαίνον συνθετικό του νεολογισμού μας η νήσος της «Κουρκάντας». Η λέξη «κυνοβούλιο», εκπηγάζει από την αρχαία λέξη κύνες, που σημαίνει σκύλοι, εξ ου και η ωραία λέξη «κύναιδοι», τουτέστιν οι ωσάν ξεδιάντροποι σκύλοι, εξ ου και το «κυνοβούλιο» = η βούληση των σκύλων.

Η λέξη «χάβρα», εκπηγάζει από το κλασικό ρηθέν «η χάβρα των Εβραίων», όπου λόγω γειτνίασης με το Ισραήλ και με τις φιλικές σχέσεις μαζί τους, αναπτύσσουμε και μιμούμεθα και τον προοδευτισμό και την επιστήμη τους, όπως ακριβώς μία μειονότης της Μέσης Ανατολής, σφαγιάζει και προσπαθεί να επιβληθεί δια της βίας των όπλων στην συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων, και δη των Παλαιστηνίων, την οποία θρασύτητα και ιμπεριαλιστική τους τακτική προτάσσουμε άστοχα και ασυνείδητα, υπέρ των λολάρδι ατόμων, ως προοδευτισμό και επιστημοσύνη στο «κυνοβούλιο της Κουρκάντας» εν τη υποσαχάρια νήσω Κύπρω.

**Οι Λολάρδοι, ήτο ιστορικά θρησκευτικό κίνημα αποστατών, προδοτών και αιρετικών, η εν Αγγλίαις γενεσιουργώς μήτρα που έτεκεν σαφώς τα δίδυμα, τον Κομμουνισμό και Μασσωνισμό, και εξ αφορμής του προσδιορισμού τους ως ΛΟΑΤΚΙ, προτείνω καθαρά για ιστορικούς και κοινωνιολογικούς λόγους να αποκαλούνται ως λολάρδι άτομα. Αφού εκπροσωπούσι άψογα την μήτρα που τους γέννησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου