Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Οι εμβολιασμοί ανά το παγκόσμιο έχουν αυξήσει τους καρκίνους;

ΠΗΓΗ


Το να εμβολιάζεται η ανθρωπότητα πειραματικά με άγνωστες ή γνωστές τοξικές βιοχημικές, και βιοτεχνολογικές ουσίες είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων δεοντολογικά και βιοηθικά εξ ιατρικής απόψεως άκρως απαράδεκτο και απάνθρωπο ιστορικό γεγονός.

Από ψυχολογικής απόψεως: είναι ζήτημα οργανωμένης κοινωνικής ψυχοπάθειας από την "ορθολογική" σύμπραξη διεφθαρμένων κοινωνιοπαθών πολιτικών αρχηγών μετά των συν αυτώ πονηρών και ιδιοτελών συμβούλων επιστημών και συνεργατών τους και Φαρμακοβιομηχανιών.
Από φιλοσοφικής απόψεως: όταν η Επιστήμη και οι υπηρέτες της είναι διαζευγμένοι και αρνητικά διακείμενοι από την αρετή και την ηθική, πρόκειται για πανουργία ολκής, και ψευδή Επιστήμη.
Από κοινωνιολογική άποψη: Θα πρέπει να διερευνηθεί η απόλυτη κοινωνική συμμόρφωση και παθητική στάση των ατόμων.
Από ψυχιατρική άποψη: η μικροβιοφοβία είναι ψυχιατρικό νόσημα.
Από ιστορική άποψη: Στο ίδιο έργο θεατές στον φαύλο κύκλο της επανάληψης των τότε ναζιστών ευγονιστών Επιστημόνων.
Στην χειρότερη περίπτωση αφού γίνεται δημόσια πλέον συζήτηση για το τέρας που βρίσκεται εντός των τειχών, είναι ότι οι παγκόσμιοι εμβολιασμοί φαίνεται να έχουν αυξήσει την ογκογένεση και τους καρκίνους!!!
Προφανώς πρόκειται για ένα νέο σενάριο επιστημονικής συνωμοσίας και φαντασίας ολκής.
Όταν θα ξυπνήσεις όμως, από τις διάφορες φαντασιώσεις σου, θα βρίσκονται οι δικοί σου ή και εσύ κάπου θαμμένοι/ος σε κάποιο νεκροταφείο της περιοχής σου, και απλά εκεί θα αρχίσεις να συνομιλείς πραγματικά ως άνθρωπος.
Και τότε είναι που ίσως θα αρχίσεις μέσω της οδύνης και του πόνου της απώλειας να συνειδητοποιείς τους βαθύτερους λόγους και τα αίτια της δυστυχίας σου.

© Του Παναγιώτη Νούνη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου